Acil...Zorunlu Hizmet Yükümlülüğü Sorum var........

Kodla Büyü

blueand

Aktif Üye
Arkadaşlar ben Van Ercişte görev yapıyorum. Okulum 5.hizmet alanında 4 yıl 26 puan...

Ben şuan iliçi tayin istemeyi düşünüyorum bir köy okuluna 6.hizmet alanı 3 yıl 30 puan olan bir yere...Sorum şudur:

Ben Ercişteki okulumda 2 yıl 8 ay çalışmış olacağım...Yani zorunlu hizmetimin % 65 ini tamamlamış olacağım..Diğer okula oran hesap yaptığımda yaklaşık 1 yıla denk geliyor ordaki zorunlu hizmet süremin tamamlanması...

Bu hesap doğru mudur..Yani zorunlu çalışma yükümlülüğüm bu şekilde seneye kalkar mı..Yüzde hesabı mıdır esas alınan???

İkinci sorum: Şuan mebbisimde ildeki görev süreniz 2 yıl 11 ay 28 gün diyor şaka gibi...Asker öğretmen olarak çalışmıştım 1 sene...onun 11 ayını almış ama 1 ayını almamış...2 günle kaçırıyor muyum yani ben şimdi iliçini bile...Delirmek üzereyim...İl memdekiler acaba 2 günü görmezden gelebilirler mi???

Lütfen 2 soruma acilen cevap veriniz.Bu gece uyku yok bana...

askerliğide aynı okuldamı yaptıysanız toplam gün hesebı 3 yılı doldurmak zorunda o bir ay sanırım acemi birliğide geçen süreden kaynaklanıyor

üzülerek söylüyorum ama bu durumda çok arkadaşla karşılaştım daha önce(1 gün 5 gün 12 gün). ama olumsuz sonuç aldılar.

eğer hocam askerliğini kendi okulunda yaptıysa 3 yılını fazlasıyla doldurmuştur. tayin isteyebilir

yok hocam onu anladım da zorunlu hizmetim yukarıda yazdığım gibi tamamlanmış olur mu acaba onu merak ediyorum....

BBNET
Geri