acil yardım

Kodla Büyü
İyi akşamlar arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var bende 2 tane hdd var 1 i 1 tb diğeri 80 gb lık ben 80 gb lığı format deneme olarak kullanıyordum 1 tb olanı normal işlerim için dün gece usb den 80 gb lık hdd ye xp formatı atarken pc tekrar başlamış ve benim 1 tb lık hdd yede kurulum yapmış fakat 1 tb lık hdd ye yaptığı kurulum benim sistemin olduğu bölüm değil eski sistemin kurulu olduğu bölüm olduğu gibi duruyor fakat pc bir turlu bu işletim sistemini açmıyor usb den kurulan xp yi sildim fakat eski sistemi kullanamıyorum bu sistemi nasıl tekrar aktif hala getirebilirim acaba lütfen yardımcı olurmusunuz tekrar format atmak istemiyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden cok tşkler.Kolay gelsin...

dediğinizden hiçbirşey anlamadımi, - 1080 gb harddsknz var siz hep 80 gblığa atıyomuşsunuz ve 1000 gblığa atmış yanlışlıkla nasıl oluyor ya, - siz Masaüstü mü Dizüstü mü kullanıyorsunuz ? sistemi aktif hale getirmeki anlamadım. hangi xpyi, nerede eski kullanıyordunuz ? Biraz daha ayrıntılı anlatsanız çözüm bulabiliriz.

ben normalde 1 tb lık hdd kullanıyorum 1 tanede nadiren kullandığım 80 gb lık hdd var 80 lik olanı indirdiğim format cd lerinde kullanıyorum deneme amaçlı dün akşam usb den 80 lik hdd ye format atıyordum xp formatı 1 tb lıkda pc ye takılı idi 80 lik hdd ye usb den formata başladım pc tekrar başlayınca 1 tb lık olan hdd yede format atmaya başlamış bunada xp atmış fakat sistemin olduğu bolume degilde b ye atmış benim önceden kullandığım windos 7 nin bulunduğu bolume atmamış formatı orası aynen duruyor usb den yanlışlıkla 1 tb a attığım xp yi sildim fakat pc benim daha önceden kullandığım ve hdd de duran Windows 7 işletim sistemini görmüyor tekrar format atmadan bunu nasıl ayarlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum

BBNET
Geri