bote_erz Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,402 30 Ağustos 2014 #1 mebbise gireyim dedim hangi sayfaya girmeye çalışırsam çalışayım...İnternet Explorer sayfayı indir idyor açmıyor. bende pek kullanmadığım için çözüm bulamadım. NOT: uyumluluk tarzı çözümleri denedim olmadı...
mebbise gireyim dedim hangi sayfaya girmeye çalışırsam çalışayım...İnternet Explorer sayfayı indir idyor açmıyor. bende pek kullanmadığım için çözüm bulamadım. NOT: uyumluluk tarzı çözümleri denedim olmadı...
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 30 Ağustos 2014 #2 Tarayıcınızın ayarlarını sıfırlayarak deneyin. Araçalar / Gelişmiş sekmesinde yer alıyordu
bote_erz Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,402 31 Ağustos 2014 #3 malesef olmadı hocam şimdide expolere tıklıyorum google bile açmıyor indiriyor sayfayı elinde kaldım bunun.Allahtan kullanmıyorum ha. :?
malesef olmadı hocam şimdide expolere tıklıyorum google bile açmıyor indiriyor sayfayı elinde kaldım bunun.Allahtan kullanmıyorum ha. :?
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 31 Ağustos 2014 #4 chrome tarayıcınız varsa , explorer eklentisiyle mebbis ,eokul sayfalarını sorunsuz açabilirsiniz
AKADEMİA Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,397 31 Ağustos 2014 #5 Hocam ben ie11 ile Mebbis'teki Hizmetiçi Eğitim Faaliyetlerine giremiyordum, ie11'i kaldırıp ie9 kurunca sorunsuz girebiliyorum. Bir deneyin sizde.
Hocam ben ie11 ile Mebbis'teki Hizmetiçi Eğitim Faaliyetlerine giremiyordum, ie11'i kaldırıp ie9 kurunca sorunsuz girebiliyorum. Bir deneyin sizde.