Arkadaşlar aracımı acil satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2259/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2259/detay
Daha üst model bir araç hocamucamus' Alıntı:özel değilse diğer anlaştığınız araç ve fiyatı nedir?
Markası ve modeli var mıEl-Aziz' Alıntı:Daha üst model bir araç hocamucamus' Alıntı:özel değilse diğer anlaştığınız araç ve fiyatı nedir?![]()
Var tabikiucamus' Alıntı:Markası ve modeli var mıEl-Aziz' Alıntı:Daha üst model bir araç hocamucamus' Alıntı:özel değilse diğer anlaştığınız araç ve fiyatı nedir?![]()
![]()
Dalga mi geçiyorsun?Galeri bile 30 veriyor.marcel' Alıntı:25000 veririm
El-Aziz' Alıntı:Dalga mi geçiyorsun?Galeri bile 30 veriyor.marcel' Alıntı:25000 veririm
Lafın gelişi 30 veriyor hocamfrtmr' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:Dalga mi geçiyorsun?Galeri bile 30 veriyor.marcel' Alıntı:25000 veririm
Hocam fiyatta yanlışlık mı var. galerinin 30 verdiği araca 29.750 yazmışsınız.
Teşekkür ederim hocamgiryan' Alıntı:Hayırlı Satışlar.
galeri bu araca 30 u bırak hocam 29 versin ben de bu işi bilmiyorumdurEl-Aziz' Alıntı:Lafın gelişi 30 veriyor hocamfrtmr' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:Dalga mi geçiyorsun?Galeri bile 30 veriyor.marcel' Alıntı:25000 veririm
Hocam fiyatta yanlışlık mı var. galerinin 30 verdiği araca 29.750 yazmışsınız.![]()
Bu temizlikteki bir araca 25 verilince kendime hakaret gibi algıladım! Ayrıca galeriler gerçekten 30 bine yakın fiyat veriyorlar. Bende fiyatı galerinin verdiğinin biraz üstüne aldım. Satılmazsa 2 gün içinde galeriye satacağım ve gerçekten araca yazık olacak. Çünkü galeri 3 bin tl kar etmeden satmaz ve biniciye en az 32 bin tl' ye satacak.
Hocam o zaman siz bu işi bilmiyorsunuz. Galeriye verdiğim zaman evrakların bir kopyasini göndereceğim sana.aynenbadi' Alıntı:galeri bu araca 30 u bırak hocam 29 versin ben de bu işi bilmiyorumdurEl-Aziz' Alıntı:Lafın gelişi 30 veriyor hocamfrtmr' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:Dalga mi geçiyorsun?Galeri bile 30 veriyor.marcel' Alıntı:25000 veririm
Hocam fiyatta yanlışlık mı var. galerinin 30 verdiği araca 29.750 yazmışsınız.![]()
Bu temizlikteki bir araca 25 verilince kendime hakaret gibi algıladım! Ayrıca galeriler gerçekten 30 bine yakın fiyat veriyorlar. Bende fiyatı galerinin verdiğinin biraz üstüne aldım. Satılmazsa 2 gün içinde galeriye satacağım ve gerçekten araca yazık olacak. Çünkü galeri 3 bin tl kar etmeden satmaz ve biniciye en az 32 bin tl' ye satacak.
galeri bu araca 26.500 verir taş çatlasın..
siz elden satarsanız 27.500-28000 bin ne kaptırırsanız verin derim :+1:
Galerinin verdiği net fiyat 28500 hocam. Muhtemelen birazdan gidip vereceğim. Haftasonu araba pazarına götürdüm arabayı. Ölücüler gelmiş hep. İnanın onlar bile buradakinden fazla fiyat verdiler. 27ye 28e falan vereceksem hiç satmam arabayı.uyusuk' Alıntı:Hocam ben 27000 veririm aracına yok deyip galericiye verme o fiyata...
Hocam aksine çok ucuza gitti. Bayramdan önce olsa 33 falan ederdi belki. 2-3 ay kadar önce arkadaşım ısrar etti 30 bine vermedim. Şu an piyasalar durgun. O yüzden araç satılmıyor hiç. Hal böyle olunca bizimki de düşük gitti. Ayrıca araç çok temizdi. Motoru olsun kaportası olsun kusursuzdu ve km 76 bin küsürdü.fantasio' Alıntı:iyi fiyata satmışsın hocam hayırlı olsun