Acil Satlık 2009 Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ Dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan El-Aziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Aslında 32500den aşağı vermeyi kesinlikle düşünmüyordum. Fakat başka bir araçla anlaştım, önümüzdeki hafta içinde satın almak üzere. O yüzden fiyatı aşağı çektim iyice. Muadilleri 33000 civarı...

frtmr' Alıntı:
El-Aziz' Alıntı:
marcel' Alıntı:
Dalga mi geçiyorsun?Galeri bile 30 veriyor.

Hocam fiyatta yanlışlık mı var. galerinin 30 verdiği araca 29.750 yazmışsınız.
Lafın gelişi 30 veriyor hocam :)
Bu temizlikteki bir araca 25 verilince kendime hakaret gibi algıladım! Ayrıca galeriler gerçekten 30 bine yakın fiyat veriyorlar. Bende fiyatı galerinin verdiğinin biraz üstüne aldım. Satılmazsa 2 gün içinde galeriye satacağım ve gerçekten araca yazık olacak. Çünkü galeri 3 bin tl kar etmeden satmaz ve biniciye en az 32 bin tl' ye satacak.

El-Aziz' Alıntı:
frtmr' Alıntı:
El-Aziz' Alıntı:
marcel' Alıntı:

Bu temizlikteki bir araca 25 verilince kendime hakaret gibi algıladım! Ayrıca galeriler gerçekten 30 bine yakın fiyat veriyorlar. Bende fiyatı galerinin verdiğinin biraz üstüne aldım. Satılmazsa 2 gün içinde galeriye satacağım ve gerçekten araca yazık olacak. Çünkü galeri 3 bin tl kar etmeden satmaz ve biniciye en az 32 bin tl' ye satacak.
galeri bu araca 30 u bırak hocam 29 versin ben de bu işi bilmiyorumdur:)
galeri bu araca 26.500 verir taş çatlasın..
siz elden satarsanız 27.500-28000 bin ne kaptırırsanız verin derim :+1:

aynenbadi' Alıntı:
El-Aziz' Alıntı:
frtmr' Alıntı:
El-Aziz' Alıntı:
marcel' Alıntı:

galeri bu araca 30 u bırak hocam 29 versin ben de bu işi bilmiyorumdur:)
galeri bu araca 26.500 verir taş çatlasın..
siz elden satarsanız 27.500-28000 bin ne kaptırırsanız verin derim :+1:
Hocam o zaman siz bu işi bilmiyorsunuz. Galeriye verdiğim zaman evrakların bir kopyasini göndereceğim sana.

uyusuk' Alıntı:
Hocam ben 27000 veririm aracına yok deyip galericiye verme o fiyata...
Galerinin verdiği net fiyat 28500 hocam. Muhtemelen birazdan gidip vereceğim. Haftasonu araba pazarına götürdüm arabayı. Ölücüler gelmiş hep. İnanın onlar bile buradakinden fazla fiyat verdiler. 27ye 28e falan vereceksem hiç satmam arabayı.

eğer galeri tanıdık değilse,muhtemel o fiyat o gün ki fiyattı şimdi aracına 26500-27000 veriyorum diyecektir:)

Sonucu merak eden arkadaşlar var:)
Aracımı malesef galeriye satmak zorunda kaldım. Biniciye gitsin diye çok uğraştım ama malesef insanlar düşene tekme atma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. Tamam pazarlık yapılır. Ancak malı öldürmek ne dinde ne ticaret ahlakında yoktur. Galerici bile 30 civarında veriyor diyorum, ama bazı arkadaşlar yalan söylüyormuşum gibi davrandılar. Galeriye satarken de aksilik çıktı, ve malesef anlaştığımız fiyattan 500 tl de eksik sattım aracı.

Bazı ölücü arkadaşlar vardı!
Onlara selam olsun diye gönderiyorum galericinin ban yaptığı eft dekontunu!..

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 393
fantasio' Alıntı:
iyi fiyata satmışsın hocam hayırlı olsun
Hocam aksine çok ucuza gitti. Bayramdan önce olsa 33 falan ederdi belki. 2-3 ay kadar önce arkadaşım ısrar etti 30 bine vermedim. Şu an piyasalar durgun. O yüzden araç satılmıyor hiç. Hal böyle olunca bizimki de düşük gitti. Ayrıca araç çok temizdi. Motoru olsun kaportası olsun kusursuzdu ve km 76 bin küsürdü.

28 000 ama 6 dan 8 yapılmış gibiydi :DD saka.. aksilik ne oldu hocam 500 düştü.. satınca yazavcakmışsınız bide alacagınız arabanın modelini.. arkadas soruyo:)

ilksms
Geri