acil satılık golf 5 2006 primeline

Kodla Büyü
mslk' Alıntı:
Hocam hayırlı satışlar. Fiyat olarak uygun yazmışsınız. En son kaça bırakıyorsunuz?
teşekkürler hocam. biraz acil olduğundan uygun tutttum. çok fazla da bi indirim yapmayı düşünmüyorum açıkçası.

Re: #fiyat güncellendi# acil satılık golf 5 2006 primeline

Aracınızla kıyaslama amaçlı yazmadım, fikrimi belirttim inşallah kısa sürede istediğiniz fiyata satarsınız.

Re: #fiyat güncellendi# acil satılık golf 5 2006 primeline

Fiyati uygun olsaydi kesinlikle alirdim. Fiyati düşünce haberleselim tekrar hocam. Size hayırlı satışlar

"Ciddi bir kazası asla bulunmamaktadır. Plakadan da sordurabilirsiniz. Sağ ön çamurluk ve ön tampon küçük hasarlardan dolayı değişti. Arka çamurluklarda boya mevcut. Orjinalinde siyah olup daha şık durması için beyaz, değişmedi."

tercüme edeyim ; 2 parça kazadan dolayı değişmiş ( muhtemel ön sağ taraftan biri girmiş). sağ arka çamurluk boyalı,muhtemel sürtmeden dolayı..

aynenbadi' Alıntı:
"Ciddi bir kazası asla bulunmamaktadır. Plakadan da sordurabilirsiniz. Sağ ön çamurluk ve ön tampon küçük hasarlardan dolayı değişti. Arka çamurluklarda boya mevcut. Orjinalinde siyah olup daha şık durması için beyaz, değişmedi."

tercüme edeyim ; 2 parça kazadan dolayı değişmiş ( muhtemel ön sağ taraftan biri girmiş). sağ arka çamurluk boyalı,muhtemel sürtmeden dolayı..
söz konusu ilanın başlıktaki benim ilanımla bir akası bulunmamaktadır.

BBNET
Geri