Acil Format Sorunu !!!

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Laptopa format attım. İşletim sistemi yüklendi sorunsuz. TAm bütün ayarlar tamamlanıp ekran açılacak, windows başlatma ekranında kalıyor. Hatta açılış sesini de duyuyorum windowsun, ama ekranı göremiyorum. Bi kaç kere yükledim işletim sistemini hep aynı yerde kalıyor. Neden olabilir?

hocam tam o sırada laptopun vga girişine 2. bir ekran tak. bazen görüntü çıkışı yalnız 2. ekrana ayarlı oluyor. o sırada kendi ekranına görüntü gelmez. (bana gülen arkadaşlar olabilir ama başıma geldi)

sinan36' Alıntı:
hocam tam o sırada laptopun vga girişine 2. bir ekran tak. bazen görüntü çıkışı yalnız 2. ekrana ayarlı oluyor. o sırada kendi ekranına görüntü gelmez. (bana gülen arkadaşlar olabilir ama başıma geldi)

Aynısı benmde başıma gelmişti DVI a takınca bulmuştum sorunu

format attıktan sonra yüklediğin sürücüleri kontrol et ekran kartı sürücüsünü desteklememiş olabilir

Ekran kartı driver sorunudur. Güvenli modda açıp driveri kaldırırsanız bir dahaki açılışta ekran gelecektir.

teşekkürler cevaplar için, ilk defa başıma geldi. Ekran kartı driver meselesi olamaz, çünkü driver yükleyemiyorum, ekran görünmüyor. Ama açılış sesi geliyo windowsun. Format atmadan önce bilgisayar açılıyodu, Bu yüzden donanımsal bi sorun da olamaz. virüs dolu bi bilgisayardı. Bu yüzden format attım.

BBNET
Geri