M msalep Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 320 8 Ağustos 2010 #1 acer aspire one d250 markalı notebook bilgisayarımız çöktü fabrika ayarlarına dönmek istiyorum dönüş tuşunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
acer aspire one d250 markalı notebook bilgisayarımız çöktü fabrika ayarlarına dönmek istiyorum dönüş tuşunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
N netame Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,818 8 Ağustos 2010 #2 Alt + F10 veya Alt Gr + F10 bunları dener misiniz hocam, kolay gelsin
M msalep Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 320 8 Ağustos 2010 #3 denedim olmuyor başka tavsiyeniz varsa sevinirim
N netame Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,818 8 Ağustos 2010 #4 Hocam başlangıçta F2 ile biosa girin Main bölümünde D2D Recovery varsa ve değeri Disabled ise onu Enabled yapın ayarları kaydederek çıkın sonra başlangıçta acer logosu görününce alt + f10 na basarak deneyin bakalım olcak mı...
Hocam başlangıçta F2 ile biosa girin Main bölümünde D2D Recovery varsa ve değeri Disabled ise onu Enabled yapın ayarları kaydederek çıkın sonra başlangıçta acer logosu görününce alt + f10 na basarak deneyin bakalım olcak mı...