Acer a200 tablet açılmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mert02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mert02

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar elimde arkadaşın tableti var geçenlerde güncelleme yapayım demiş fakat güncelleme hata vermiş ve şimdi tablet açılmıyor. Sizce buna nasıl recovery yapabilirim. Genelde ingilizce bilgiler mevcut çat pat çeviriyorum ama bi şeyleri eksik yapıyorum sanırım çözemedim bi türlü

Kullanma kılavuzunu inceleyin. Cihazın bir yerlerinde küçük bir reset düğmesi varsa tableti açtıktan sonra uzun sireli bu düğmeye basılı tutarak fabrika ayarlarına döndürmeye çalışın.

Hocam kullanma klavuzu yanımızda yok. Sd kartın bulunduğu yerde bi reset düğmesi mevcut basılı tutuyorum yeniden başlatıyor masaüstü geliyor ama gelmesiyle kapanması bir oluyor. Ses düğmesi ile açma düğmesine basılı tutuyorum. recovery bölümü geliyor fakat sonra android simgesi yan yatıyor ve kırmızı üçgen içinde ünlem beliriyor öyle kalıyor

Yani yanlış yönlendirmek istemem ama riskli bir yöntem daha var.
Marka model araması yapılarak usb'den kurulum yöntemiyle android kurulabiliyor olması lazım.
Bu android kurulduktan sonra, internete bağlanıp, en son güncellemeleri kendisi otomatik yapıyor olmalı.

BBNET
Geri