Access point by pass etme!

Kodla Büyü

fonseca_

Üye
Fatih projesi olan okulda akıllı tahtanın ağ kablosunu kullanarak , yeni kurduğum bt sınıfının ağına internet paylaşmak istedim. Portu açmak için yazdım, dönüş yapıldığında, tahta için olan hattı kullandığımız için Access point i by pass edin dedi. Üzerinde var dedi ama göremedim. Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ediyorum

Hocam şunu mu demek istemiş acaba. Sınıflarda Wifi erişimi için Acces pointler var yüksek bir yerde. Ona gelen kabloyu sökün anlamında demiş olabilir o söktüğünüz kablonun bağlı olduğu portu çoklayacaktır belki de.

Fatih projesi olan okulda akıllı tahtanın ağ kablosunu kullanarak , yeni kurduğum bt sınıfının ağına internet paylaşmak istedim. Portu açmak için yazdım, dönüş yapıldığında, tahta için olan hattı kullandığımız için Access point i by pass edin dedi. Üzerinde var dedi ama göremedim. Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ediyorum
hocam access point in takılı olduğu kablo kanalını açın, ap nin uplink portuna takılı olan kablo sistem odasından gelen kablodur. ap nin lan1 portu da tahtaya giden kabloyu gösterir. sistem odasından gelen kablo ile tahtaya giden kabloyu birbirine bağlayacaksınız. Yani access point aradan çıkmış olacak.

IMG-3993954069087467445.jpg

Muhtemelen bundan bahsediyorlar. Access pointteki iki sarı kabloyu bu şekilde bağlayabilirsiniz ama sistem odasından da ayar yapmak gerekir.
Bu aparat yoksa kanalı açıp sarı kablonun birini çıkarmak gerekir.
İlk aklıma gelenler bunlar.
Duvarlarda hiç ethernet girişi yok mu?

BBNET
Geri