Accent Blue

Kodla Büyü

andariel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
fft2mm562885.jpg

Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek.

Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue’da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek.
Yeni Accent Blue’nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak. Yeni Accent Blue’nun tanıtım toplantısında konuşan Hyundai Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Yeni Accent Blue ile yeni dönemin başladığını belirtti.

Bu yıl 7 bin 500 civarında Accent Blue satmayı hedeflediklerini ifade eden Karaarslan, "Bu yıl Accent Era ile Accent Blue’nun toplam satışları 20-22 bin 500 adetler civarında olacaktır. Era ile bu yıl 15 bin adet civarında bir satış hedefimiz vardı" dedi.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C874%5CHyundai%20Accent%20Blue%5CYeni%20Accent%20Blue%20-%2002.jpg

YENİ ACCENT BLUE

Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan Yeni Accent Blue, 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından seri üretime geçti.

Yeni Accent Blue, Hyundai’nin Avrupa ile aynı anda Türkiye’de 5 Yıl Üçlü Bakım programını sunmaya başladığı ilk araç olarak öne çıkıyor. Hyundai’nin 2004 yılından bu yana Türkiye’de satılan tüm modelleri için uygulanan 5 Yıl Üretici Mekanik Garantisi ve Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti’nin yanı sıra artık 5 yıl boyunca her yıl bir defa tüm Hyundai araçlarına Hyundai Yetkili Servisleri’nde ücretsiz check-up hizmeti verilecek.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C874%5CHyundai%20Accent%20Blue%5CYeni%20Accent%20Blue%20-%2003.jpg

Yeni Accent Blue, bu uygulamanın sunulduğu ilk model olmanın yanı sıra 2011 yılında satın alınacak tüm Accent Blue’lardan ilk 3 bakım için yağ değişim ücreti de alınmayacak. Accent Blue’nun fiyatı, donanıma göre 33 bin 900 lira ile 39 bin 400 lira arasında değişiyor.

http://accentblue.hyundai.com.tr/?utm_s ... ccent_blue

baz versiyon 33500 fulu 37000 çok para.Honda değil nihayetinde Hyundai
bunu alacağıma 1000 lira fazla verir 2. el 2011 model 6000 de honda civic alırım uçak gibi araba

dün bu arabayı yolda gördüm. görünüş itibariyle gayet güzel. ama bu paraya sıfır chevrolet cruze almayı tercih ederim.

gakgoskentli' Alıntı:
baz versiyon 33500 fulu 37000 çok para.Honda değil nihayetinde Hyundai
bunu alacağıma 1000 lira fazla verir 2. el 2011 model 6000 de honda civic alırım uçak gibi araba
hocam zevk sizin ama ikinci el hondaya bineceğime 0 hyundai ye binerim daha iyi

yadigartbaykal' Alıntı:
arkadaşlar görme fırsatım oldu henüz dizelleri girmedi herhalde ama benzinlisi çok geç hareket ediyor biraz ağır denilebilir. kasa güzel fakat iç kısım düşük fiyatlı arabalara benziyor. şahsen pek beğenmedim. şu an için görüp en bağendiğim araba http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=1048 gerçekten çok güzel. el freni olayını ve anahtar olayını tamamen kaldırmışlar. :alkis:

bu renoya bende hastayım.

Bir arabacıklar var bir de otomobiller var.

Benim fikrim eğer imkan varsa Toyota, Honda, Wolks, Bunların altına inmemek lazım.

Hani bazen denk gelmişse görmüşsünüzdür 2011 Model araçta abs yoktur 88 Model mercedes te vardır. İşte fark budur.

İhtiyaç ve zevk arasında kalınacak bir durum.

Accent blue daha görmedik. Ama abilerine yetişmesi için biraz daha zaman geçmesi lazım bence :D

Saygılar

kafkas' Alıntı:
Bir arabacıklar var bir de otomobiller var.

Benim fikrim eğer imkan varsa Toyota, Honda, Wolks, Bunların altına inmemek lazım.

Hani bazen denk gelmişse görmüşsünüzdür 2011 Model araçta abs yoktur 88 Model mercedes te vardır. İşte fark budur.

İhtiyaç ve zevk arasında kalınacak bir durum.

Accent blue daha görmedik. Ama abilerine yetişmesi için biraz daha zaman geçmesi lazım bence :D

Saygılar
kesinlikle katılıyorum, 89 model BMW'de yağmur sensörü olduğunu biliyorum ben. hyundai ile honda halk arasında çok karıştırılıyor. daha doğrusu benzetiliyor. bir biriyle hiç alakası olmayan iki oto. hyundai'nin ismini honda'dan esinlenmesi ve taklidinden başka. honda herkesin bildiği gibi motorda dünya lideri. özellikle otomotivde v-tec motorlarla uçmuş durunda. Ford dünyanın ençok satan markası yıllardır. Wolks sağlamlık konfor vs. lafın kısası hiç kıyaslanacak markalar değil.

Test sürüşünü yaptım. babamda era var çok bir fark yok. güzel araba. güven hissi veriyor insana. ama yinede bu kadar etmez gibime geliyor.
tabi zevk meselesi

1.6 dizel 128 ps prime paket modeli herhalde 60 bin falandır o zaman :D :D :D bir getz kullanıcısı olarak fundai o kadar etmez hele ki diger hemşehrrisi cruze un esp li ve 8 hy lı modeli 34 binken........................

BBNET
Geri