Accent Blue mi Fiat Linea mı?

Kodla Büyü

gakgoskentli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
S.a
Arkadaşlar aşağıda verilen iki araç arasında kalsanız hangisini seçerdiniz

Accent Blue 1.4 Cvvt mode benzinli
Fiat Linea pop benzinli

Nedense Linea diyesim var. Türkiye üretimi parçasını bulmak daha kolay. Bana bagajı daha geniş gibi geldi. Bir sefer dizel Linea kullanmıştım. İç mekanın genişliği fena değil. Ama araçlardan birine sahip arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

geçen bi kaza görmüştüm, linea bildiğin ortadan ikiye bölünmüş,sağlamlık açısından fazla bi farkları yoktur ama blue kullanışı keyifli bir araç otomatiğini kullanmıştımm

lineayı bilmem ama accent blue sürerken bile sanki elinin altından sağa sola savrulacakmış gibi bir araba dışından kalıplı ama içinden bence para etmez kullanımı çok dandirik bir araba.

Blue ve rapid arasında kalmıştım ben. Rapid agir basti aldım. Arabaların kullanıcılarının olduğu forumlara girin. Şikayetleri ve iyi yönlerini kullanıcılardan ogrenirsiniz.

egunay' Alıntı:
Blue ve rapid arasında kalmıştım ben. Rapid agir basti aldım. Arabaların kullanıcılarının olduğu forumlara girin. Şikayetleri ve iyi yönlerini kullanıcılardan ogrenirsiniz.
Sayın hocam skodanın son dönem de üretilen hiçbir arabasını Hyundai ile kıyas bile etmem.
Yakınlarda 35 civarı temiz bir rapid yada octavia bulsam bu başlığa ihtiyaç kalmazdı.:)
Hele ki 1.4 TSİ ....

BBNET
Geri