ACİLL arabamı satıyorum (bayan Arkadaşlar özellikle size hit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofk24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ofk24' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yarise-varmisin-148505042/detay/
Hocam özür dilerim ama, Aciliyeti olan bir araç satışı için eski kasa yaris sizce bu parayı geder mi? Kusura bakmayın ben bu parayı bu araca vermem. Acil ise bence daha uygun bir fiyat istemelisiniz. Ukalalık yapmak istemem lakin görüşüm de budur. Hayırlısı olsun.

nkobya' Alıntı:
ofk24' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yarise-varmisin-148505042/detay/
Hocam özür dilerim ama, Aciliyeti olan bir araç satışı için eski kasa yaris sizce bu parayı geder mi? Kusura bakmayın ben bu parayı bu araca vermem. Acil ise bence daha uygun bir fiyat istemelisiniz. Ukalalık yapmak istemem lakin görüşüm de budur. Hayırlısı olsun.

Eski kasa
150.000 km
benzin
= 22,000

birde acil satış..

Verin mantıklo fiyata gelip ben alayım eşime...

ya bu nasıl bir acil mantığıdır hocam,hanıma sürpriz yapayım dedik bir inceleyim dedim
kusura bakmayın ben bu segmenti hiç bilmem ama ilan verdiğiniz o malum siteyi açtım bir beş dakikamı ayırdım ve bu seriden daha üst modellerin senin araçla kafa kafa olduğunu gördüm bu nasıl bir acilyettir aciliyetine göre bu nasıl bir fiyattır anlamadım
acizane benim fikrim bu

iyi satışlar

temiz ve piyasasında arabasını satanlar buraya kalmadan arabalrını elden rahatlıkla çıkartıyor zaten.
Buraya da kendini akıllı görüp ya deneme yapmak için yada forum arkadaşlarının arabadan hiç anlamadığını düşünerek kandırmak için ilan verenler kalıyor.
İnsaf yaa.

başlığı görünce bayan arkadaşlar anlamazlar, onlar bakmadan alırlar diye mi acaba özellikle bayan arkadaşlara hitaben yazılmış diye düşündüm :shock:

Hem acil diyor hem de takas olabilir diyor. Ya insanları anlamak gerçekten zor... :verymad:

Hocam araban temiz olabilir ama yakıt konusunda haksızsın. Arkadaşta var aynısı 40 kuruşa yakın yakıyor..

vallahi arkadaşlar yaptığınız yorumlar gerçekten güldürdü beni niye diyecek olursanız söyliyim;
1- bayan da erkek de arabadan anlamaz eger usta değilse ve bu devirde hiç kimse bi anlayana sormadan araba almaz yani o nedenle kendimi akıllı sanıyorum gibi bi saçmalığa girme şansım yok
2- acil diye yazdım evet çünkü ilçe merkezine çok gidip geldiğim için ve okulun+evin eşyalarının taşınması aşamasında bagajda yer açmak için işkencenin bitmesi için acil diye yazdım
3- piyasası 16 -17 bin yazan arkadaşı ne kadar inandırabilirim bilmiyorum ama araca galeri 19000 tl verdi kafadan.
4- yakıt konusuna gelince aracın yakıtı şehiriçi 35 kr şehirdışı 280 kuruş bunu tahmini söylemiyorum. sizin kıyasladığınız şahıs aracı zorluyorsa bu benim suçum değil.
5-sitede benimkinden üst model araçlara dikkat etmediğiniz için yine bi yangılgıya düşmüşsünüz 2006 ların yeni kasalarında 4 cam otomatik bile yok ki benimkinden alt modeller bile benim aracın fiyatından fazla istemişler az isteyenlerin araçları da ya otomatik vites değildir ki otomatik vites daha pahalıdır bilmmem söylememe gerek var mı yada araçları bu kadar temiz değildir.
6- araç için arayan müşterilerden hiç birtanesi fiyatın uçuk olduğunu söylemedi ki : pazarlık yolunu da kapattığım yanılgısında nerden kapıldığınızı bilmiyorum daha ne diyim zümrelerim :):)

keşke tüm arabaların piyasasını siz belirleseydiniz olci_14 hocam :) herkes çok ucuza araba alırdı (?)

ofk24' Alıntı:
keşke tüm arabaların piyasasını siz belirleseydiniz olci_14 hocam :) herkes çok ucuza araba alırdı (?)

he deyip geçeceksin hocam.
2 ay önce olsaydı gelirdim, sonuna kadar pazarlığımı edip alırdım aracınızı.
22bin e düzünü aldık.
hayırlısı olsun.

allah razı olsun hocam tek e bi forum mücadele ediyordum :) canımı sıkan şu alacak olana da tu kakaymış hissi veriyolar ki ben bu işin ticaretini yapmıyorum ki kar amacıyla yapacak olsam bu işi yeri burası olmazdı. ölücüler sağolsun burda da karşıma çıktılar. her neyse alacak olan arabayı alır ve aldığına pişman da olmaz sonuçta ben burda birilerini kandırsam öte tarafta hesabı sorulmayacak mı ? iyi günler herkese

ofk24' Alıntı:
allah razı olsun hocam tek e bi forum mücadele ediyordum :) canımı sıkan şu alacak olana da tu kakaymış hissi veriyolar ki ben bu işin ticaretini yapmıyorum ki kar amacıyla yapacak olsam bu işi yeri burası olmazdı. ölücüler sağolsun burda da karşıma çıktılar. her neyse alacak olan arabayı alır ve aldığına pişman da olmaz sonuçta ben burda birilerini kandırsam öte tarafta hesabı sorulmayacak mı ? iyi günler herkese

hocam ne zamanda beri arabanın sahibisiniz ben ciddi düşünüyorum

hocam ciddi düşünüyorsan bi zahmet ara sana nedir ne değildir söyliyim ona göre ver kararını

hocam tek soru sordum aramadan önce buraya yazarsanız araç ne zamandan beriridir sizde diye sormanın sebebi bakımları ne zaman yapıldı şimdiye kadar bir kazaya falan karıştı mı zaten eğer anlaşamazsak burdaki arkadaşlarda bilgilenmiş olur. ben pazarlık için sadece ararım. onun dışında burda beni ve diğer herkesi aydınlatırsanız memnun olurum.

1. araç ne zaman dan beri sizde ?
2. Kaza, boya değişen var mı?
3. Bakımları ne zaman yapıldı?
4. Vergisi ne kadar?

1- araç 2 aydır bende ( neden 2 ay içinde alıp hemen satma düşüncem oldu söyliyim belkide 30 tane araba baktım o gün ve hepsi sıkıntılı araçlardı bu çok temiz olduuğu için o an karar verdim aldım fakat bagaj ters köşe etti çünkü arka koltukları arkaya itsem bagaj daralıyo bagajı büyütsem içerisi daralıyo o nedenle satma kararı aldım yoksa araçla hiç bi alakası yok bunu zaten aracı gören her kişi usta olmasa bile anlayabilir) ha satabilirsem satacam yoksa sanıldığı kadar acil değil
2-sağ çamurlukta boya var gerisi tertemiz ha hiç gr boya çıkmaz mı belki etek altında hafif çıkar çiziklerden kaynaklı onun dışında kaza bela değişen vs çıkmaz.
3- bakımlara gelince araçta vvti motor olduğundan triger zincirlidir değişmez baskı balata vs durumlarına gelince gayet iyi durumda geçen hafta sanayide bi gözattırdım durum çok iyi dediler.
4- vergisi 6 aylık 105 tl yatırdım artı muayene 2015 eylül e kadar.
söylediklerim içinde gr kadar yalan varsa yine söyliyorum mahşerde var rövanşı.
artı satan vatandaş da bi ensaftı alacağı karşılığında almıştı aracı ama ben kaçıncı sahibiyim bilmiyorum onu da soracaksınanız. ve alırken ben arabadan çok anlamadığım için bi öğretmen arkadaşın kardeşi (vw firmasında çalışıyo 15 yıldır ) herşeyine kefil oldu bu aracıno nedenle almıştım .söyleyecek bişi kalmadı herhalde :)

arkadaşlar buraya bir kaç tane arkadaşın aracı için ilan verdim en son verdiğim araç 2004 model hatasız megan dı nete 25500 yazmıştık buradan bir arkadaşa giderse memnun olur diye düşünüp buraya da yazdım. 21- 22 eder diyenden geçilmedi ve aracı 1 günde 25 bine sattık

aslında olay şu piyasa çok yüksek.hele de sıfır fiyatları uçmuşken.birçok araba bu fiyatları etmez doğru ama yapacak bişey yok...

araçların çok fazla zamlandığı doğru ancak buradaki ilanlara bakıp
piyasadaki pertten çıkma araçların linkleri ekleyip çok pahalı ilan vermişsiniz demenin mantığı yok.

sıfır araçların yükselişi ikinci ele yaradı bi yerde tabi ama fırsatçılığa her türlü karşıyım...

arkadaş matematik problemine dönüştü arabanın satışı.. :| :mrgreen:

ilan neden kalktının cevabı

araba satılmadı satmaktan vazgeçmek durumunda kaldım. aracı alırken trimer den sorgulama yaptırmıştım + bana alan arkadaş bi teknik serviste çalışıyo bişi yok diye kefil olmuştu. 5664 e mesaj gönderince 13000 tl lik bi kaza kaydı çıkıyormuş bunu sonradan öğrendim ve araştırmalarımı drinleştirdim sonuç olarak aracın karıştığı kazada suçlu taraf olduğu için karşının hasarını ödemesi için sigortacı tarafından yüksek maliyetli gösterildiğini öğrendim. fakat sorun şu ki almak için arayan arkadşları buna inandırma konusunda elimdn bişi gelmiyeceği için şuan satmaktan vazgeçtim ve arabamdan memnunum DÜRÜSTÇESİ budur hocam :)

BBNET
Geri