ACİL SATLIK - Nissan - Juke TEKNA

Kodla Büyü
aynenbadi' Alıntı:
"bedelliden dolayı acil satılık" mı yoksa:)

Askerliği 2006 da yaptım, bedelini kendim ödedik. Bir ev alma niyetindeyiz, aldık sayılır arabanın üzeri kredi ile tamamlanacağı için satliktir.

hayırlı satışlar hocam, inşallah istediğiniz fiyata satılır ama bence(kızmak yok) bu fiyata kısa zamanda satılmaz diye düşüyorum. :sleep:

Nissan en sevdiğim japon markası. Juke de stil duran bir araba. Param olsa da ben alsam

kişisel olarak bu arabanın tipine ısınamadım gitti. fazla feminen duruyor. içinde kendimi hayal edemiyorum :)

agd85' Alıntı:
hocam araç hakkında bilgi verir misniz?

Kurban bayramından önce 1 hafta önce expertiz yapılarak 2. sahibinden aldım.

ilk sahibi sol arka kapıyı açarken kapı kolunun olduğu kısım duvara çarpmış, bu sebepten sadece sol arka kapı köşesinde llokal boya var.

110 bg, 6 ileri 1,5 dizel araç

1 ay önce fenni muayane ve tüm bakımlarını ben yaptırdım.

Bu arçlar binek sınıfında olup 2 yıllık muayane ve normal dizel araçlarla aynı bakımı vardır. Vergisi binek sınıfındadır.

Hayırlı satışlar. Böceğe benzeyen bu arabayı kimileri çok seviyor kimileri ise hiç sevmiyor ortası yok. Çok sıradışı bir tasarım. Benim için uzak bir araba.

hocam hayırlı olsun hem evınız hem satısınız ama merak ettım siz kaça almıstınız bu aracı masraflarınız hariç ?

Hayirli olsun ev alan insanlari görünce mutlu oluyorum bende gecen sene yeni ev aldim kira ödemek cok zor bitmeyen borc gibi...
fiyat biraz cok gibi hemen satamazsiniz biraz düserseniz alici bulunur cünkü arac temiz hayirli satişlar olsun....

chch' Alıntı:
Hocam bu araçların iç hacmi nasıl, ferah mı yoksa basık mı?
deneme sürüşü yapmıştım bu arabayla çok güzeldi özellikle ivmelenmesine hayran kaldım. İçi fena değildi ama arka koltuklar çok dar.

BBNET
Geri