AB PROJESİ İÇİN WEB SAYFASI????

Kodla Büyü

titan1905

Seçkin Üye
Seçkin Üye
AB projeleri kapsamında bir projede okulumuz ortak olarak yer almaya hak kazandı..proje kapsamında ortak bir web sitesi istenmektedir.

Site italyanca,ispanyolca,ingilizce ve türkçe dillerinde görüntülenmek isteniyor..
Siteye video yüklemesi yapılabilmeli, chat yapılabilmeli, kullanıcı kaydı ve chat isteniyor. bu tarz bir site oluşturmak için nasıl bir yol izlemeliyiz.
blog site bu şekilde yapılabilirmi.. daha önceden böyle bir durumla karşılaşan arkadaş varsa fikir alışverişi yaparsak sevinirim..

bahsettiklerini joomla ile kolayca yapabilirsin, blog belki yetersiz kalabilir

bahsettiğim site ile ilgili uygun bir joomla template bulup onun üzerinden mi yapmamı öneriyorsunuz

aynen öyle, uygun bileşenleri de eklerseniz hem kolay hem de 10 numara site olur ;)

Sizin için joomla ilaç gibi olur. Hem dil desteğini en kolay bulabileceğiniz sistem joomla dır bence. Diğerleri zaten Joomla'da neredeyse sabit olan özellikler

joomla host a kuruyorum kullanıyorumda ama ince ayarları yapamıyorum pek.. iyice öğrenmem gerek sanırım joomlayı

eğer video sitenin kendi ftp sine yüklenecekse siteyi şişirir. Bunun yerine link verin.

Joomla 1.6 aynı sitenin farklı dillerde gösterilmesi için öncekilerden daha uygun özellikler taşıyor(muş).
Video için falan da eklenti kurarsın.

joomla 1.5 daha önce biraz kullandım.. ama sayfa düzeni konusunda biraz zorlandım doğrusu.. bu projeye uygun bir joomla şablon elinde bulunan varsa paylaşabilirmi

BBNET
Geri