B byvector Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 25 Haziran 2008 #1 Arkadaşlar AAA LOGO adlı programda Türlçe karekter sorunu nasıl çözülür bilen varmı acaba. Google amca bana pek yardımcı olmadıda
Arkadaşlar AAA LOGO adlı programda Türlçe karekter sorunu nasıl çözülür bilen varmı acaba. Google amca bana pek yardımcı olmadıda
B byvector Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 26 Haziran 2008 #2 Bu konuda fikri olan arkadaş yokmu acaba
kendir_li Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,183 6 Temmuz 2008 #3 evet arkadaşlar bilğisi olanlar varsa paylassın.
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 6 Temmuz 2008 #4 Ben nokta yerine yuvarlak şekilleri küçülterek kullanıyorum ...Keşke çözümü olsa...
kendir_li Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,183 6 Temmuz 2008 #5 ilon' Alıntı: Ben nokta yerine yuvarlak şekilleri küçülterek kullanıyorum ...Keşke çözümü olsa... Genişletmek için tıkla ... olmazsa onu deneyelim birde hocam.....
ilon' Alıntı: Ben nokta yerine yuvarlak şekilleri küçülterek kullanıyorum ...Keşke çözümü olsa... Genişletmek için tıkla ... olmazsa onu deneyelim birde hocam.....
ozgurel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 31 Ağustos 2009 #7 Hocam karakter sorunundan önce sen demo olayını halldebildin mi? Bir türlü tam sürümünü bulamadım bu pragramın.
Hocam karakter sorunundan önce sen demo olayını halldebildin mi? Bir türlü tam sürümünü bulamadım bu pragramın.
O ozgurozt Site Gezgini Mesajlar 58 18 Nisan 2010 #8 Arkadaşlar yazı tipini seçince herhangi bir sıkıntı kalmıyor.
A AtayGenTR Site Gezgini Mesajlar 31 22 Mayıs 2010 #9 Bu program türkçe karakterleri kabül etmiyor lisansli olmasına rağmende