Ağdan Paylaşıma Açtığım Akıllı Tahta Uygulamaları Çalışmıyor

Kodla Büyü

omerbilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ağ üzerinde bir bilgisayara tüm öğretmen arşivini atıp tüm akıllı tahtalardan kullandırıyorum.

exe hariç bütün dosyalar rahatlıkla kullanılıyor.

Exe dosyaları da açılıyor mesela user pass giriş yapılıyor kitap seçiliyor aç dediğinizde beyaz ekran geliyor. İlerlemiyor. Paylaşım izinlerinden olabilir deidm yetkiyi artırdım oda yemedi.

Düzeltme: Full yetki verince sorun düzeliyor ancak busefer de çocuklar arşivi silebiliyor veya başka içerikler atabiliyor. Başka bir yöntem denemek lazım.

Nasıl yapılıyor hocam ben sınıftaki pc ile akıllı tahta arası dosya paylaşımı yapmak istiyorum

omerbilgin' Alıntı:
Arkadaşlar ağ üzerinde bir bilgisayara tüm öğretmen arşivini atıp tüm akıllı tahtalardan kullandırıyorum.

exe hariç bütün dosyalar rahatlıkla kullanılıyor.

Exe dosyaları da açılıyor mesela user pass giriş yapılıyor kitap seçiliyor aç dediğinizde beyaz ekran geliyor. İlerlemiyor. Paylaşım izinlerinden olabilir deidm yetkiyi artırdım oda yemedi.

Düzeltme: Full yetki verince sorun düzeliyor ancak busefer de çocuklar arşivi silebiliyor veya başka içerikler atabiliyor. Başka bir yöntem denemek lazım.

hocam size zahmet nasıl yaptığınız konusunda bizi de bilgilendirseniz de biz de uygulasak ne güzel olur hocam

BBNET
Geri