Ağdan akıllı tahtalara nasıl erişim sağlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 20ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

20ahmet

Site Gezgini
Etkileşimli tahtaları uzaktan kontrol etmek istiyorum. Sınıf öğretmeni olduğum için konuya tam hakim değilim. Forumdan araştırdım Teamviewer programını önermiş arkadaşlar ama meb bağlantısı buna izin vermiyor. Herhalde uzaktan yönetme programlarının hepsi meb engeline takılıyor. Ağ üzerinden de yapabilen programlar varmış. Etkileşimli tahtalara internet her kattaki kablosuz modemlerle dağıtılıyor.. 5-6 ayrı kablosuz bağlantı var. Ağ üzerinden yöneten program kursam tüm tahtalara ulaşabilir miyim? Yoksa o modemler farklı olduğu için ağı ayrı mı görür? Olmuyorsa nasıl bir çözüm bulabiliriz?

NETSUPPORT veya NETOP SCHOOL programlarının client larını tahtalara server veya teacherı nı da kontrol edeceğiniz bilgisayara kuracaksınız.

Teşekkürler hocam. Bu programlar lisanssız mı? Kurarken dikkat etmem gereken yerler var mı?

Ammyy Admin var; ağı bırakın internet üzerinden bile yönetebilirsiniz. Yalnız çok sayıda tahtada kullanırsanız lisans ister.

ammy admin lisanssız süre kısıtlamalı kullanılır. Burada dikkat etmeniz gereken şey. Başka bir öğretmenin tahtasının uzaktan görülmesini takip edilmesini kabul edip etmemesi. Şikayet edilmesi durumunda başınız ağrır bilginize.

Hocam etik değil bence bu. Evet güzel hoş görünüyor ama hiç bir öğretmen kontrol istemez. Bence bu işe fazla bulaşmayın. Başınız ağrır

Ben de teamweaver kullanıyordum meb engelledi. Sonra netsupport kurdum fiber gelince tüm ipleri otomatik yaptılar yoksa ağa bağlanamazsınız dediler şimdi de netsupport ta makinalar görünmüyor. :x :x Çaresiziz yani

Ben süre kısıtlaması hatırlamıyorum ama bir bilgisayara bir süre bağlanıp uzunca bir süre kullandıktan sonra başka birine bağlanmaya çalıştığımda lisans istemişti.

BBNET
Geri