Merhaba arkadaşlar
Açılışım ilk başlarda 30 sn iken 5 dakikaya kadar çıktı. Donup kalmıyor. Sadece uzun süre "Hoş geldiniz" yazısını bekledikten sonra masaüstü geliyor.
Format atmak istemiyorum. Çok fazla çetrefilli programım var. Sistem hızımdan genel olarak memnunum zaten.
İşletim Sistemi : winndows 10 64 bit v.1909
SSD harddisk -4 gb ram- intel i5
Yaptığım işlemler
Görev yöneticisi ->Başlangıç ta hiç bir program çalışmıyor
Antivirüsü kaldırdım geçici olarak. sorun devam ediyor.
Disk defrag yaptım ve diskimde bad sector hiç yok
msconfig hizmetler kısmında : Tüm microsoft işlemlerini gizledikten sonra hepsini pasif yaptım.
msconfig önyükleme kısmında : sadece sistem hizmetleri ile önyükleme seçili. (normal ayarda da durum aynı)
Aygıt yöneticisi kısmında : Tanımlanmayan sürücü yok
Windows update te bir güncelleştirme hata oluşturmuş daha önce. Kontrol ettim bu güncelleştirme bende yok.
Daha başka şeyler de yaptım ama aklıma gelmiyor. Başka nelere bakmalıyım.
Edit: Güvenli Modda da uzun süre bekliyorum
Açılışım ilk başlarda 30 sn iken 5 dakikaya kadar çıktı. Donup kalmıyor. Sadece uzun süre "Hoş geldiniz" yazısını bekledikten sonra masaüstü geliyor.
Format atmak istemiyorum. Çok fazla çetrefilli programım var. Sistem hızımdan genel olarak memnunum zaten.
İşletim Sistemi : winndows 10 64 bit v.1909
SSD harddisk -4 gb ram- intel i5
Yaptığım işlemler
Görev yöneticisi ->Başlangıç ta hiç bir program çalışmıyor
Antivirüsü kaldırdım geçici olarak. sorun devam ediyor.
Disk defrag yaptım ve diskimde bad sector hiç yok
msconfig hizmetler kısmında : Tüm microsoft işlemlerini gizledikten sonra hepsini pasif yaptım.
msconfig önyükleme kısmında : sadece sistem hizmetleri ile önyükleme seçili. (normal ayarda da durum aynı)
Aygıt yöneticisi kısmında : Tanımlanmayan sürücü yok
Windows update te bir güncelleştirme hata oluşturmuş daha önce. Kontrol ettim bu güncelleştirme bende yok.
Daha başka şeyler de yaptım ama aklıma gelmiyor. Başka nelere bakmalıyım.
Edit: Güvenli Modda da uzun süre bekliyorum
Son düzenleme: