açık öğretim üniversite görevleri ne zaman açıklanır?

Kodla Büyü

sözbende

Seçkin Üye
Seçkin Üye
açık öğretim görevli işlem modülünde ne zaman görevliler açıklanacak bilginiz var mı?

ben de göremiyorum sayfamda başvurmuştum ama nasıl öğreneceğiz çıkıp çıkmadığını

bu adreste görev talebim yer alıyor çıkıp çıkmadığı ile ilgili bir bilgi yok maalesef

evet bu konuda yardımcı olacak var mı acaba görev çıkıp çıkmadığını needen görebiliriz birde istanbul il kordinatörü tel nosunu bulan yada bilen var mı

eğer sisteme girerseniz 14-15 aralıktaki sınavın son işlem tarihi 1 aralık.dolayısıyla 1 aralıktan sonra ancak belli olur görevlendirmeler.

cakir528' Alıntı:
eğer sisteme girerseniz 14-15 aralıktaki sınavın son işlem tarihi 1 aralık.dolayısıyla 1 aralıktan sonra ancak belli olur görevlendirmeler.
1 kasım hocam 1 aralık değil. Ben de tercih yaptım ama yeni kurumuma adımı kaydettirdim. Kurum dışı gözüküyordum yoksa. Umarım kaydettirmek için geç kalmamışımdır.

görev ile ilgili kağıtlar okullarda gönderildi arkadaşlar. eğer okulunuzda buna benzer bir durum yoksa görev beklemeyin.

Arkadaşlar bina sorumlusu olarak giriş yaptığımızda yeni duyuru göremedik.İstanbul İl Koordinasyon Merkezi'ni aradık.Yılbaşından sonra açıklanacak dediler.Kesin bir tarih vermiyorlar.

BBNET
Geri