Açık Öğretim Fakültesi

Kodla Büyü

hipopotam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Açık öğretim fakültsinden hukuk bölümü okumak istiyorum fakat böyle bir bölüm var diyen arkadaşlarda var yok diyenlerde.
açık öğretim fakültesinden hukuk okuma imkanı var mı?

Emin değilim ama açıköğretim fakültesi adalet bölümünü (2 yıllık) bitirip DGS ile 4 yıllık hukuk fakültesine geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum. Forumlardan araştırıp yeterli bilgiye ulaşabilirsin biraz araştır bence hocam. Çünkü böylesi bitirmen daha kolay olacaktır.

eskiden ekstern hukuk vardı okumadık şimdi hem işime yarardı hem de bir avukat 5350tlden dava alıyor ister kazansın ister kaybetsin başta sözleşmeyi yapıyor kazandığı dava başına %5 alıyor

falloosely' Alıntı:
Emin değilim ama açıköğretim fakültesi adalet bölümünü (2 yıllık) bitirip DGS ile 4 yıllık hukuk fakültesine geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum. Forumlardan araştırıp yeterli bilgiye ulaşabilirsin biraz araştır bence hocam. Çünkü böylesi bitirmen daha kolay olacaktır.
Cevaplarınız için çok teşekür ederim bende öğretmenlikten sonra arayışa girdim desem yeridir artık bu işide yaptırmazlar adama
bol yalanlı bir meslek lazım doğruluğumuzdan sayarız yoksa ekmek bile kazanamayacaz
eğitimi özelleştirecekler bu gidişle çünkü.

açık öğretimde yok ama exterm fakülteler var diye duymuştum. yani normal üniversitelerde devam zorunluluğu olmAYAN HUKUK FAKÜLTESİ VEYA DİĞER ALANLARDA OLABİLİYOR. pardon capslock..

BBNET
Geri