M monerello Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 323 15 Şubat 2013 #1 açıköğretim kamu yönetimi 2. sınıf anayasa hukuku final sınavında 2 soruda hata var cumhurbaşkanı halk tarafından seçilir olacak hsyk üyesi (başkanı) adalet bakanı olacak cevap anahtarında başka başka cvplar var ne yapmak lazım
açıköğretim kamu yönetimi 2. sınıf anayasa hukuku final sınavında 2 soruda hata var cumhurbaşkanı halk tarafından seçilir olacak hsyk üyesi (başkanı) adalet bakanı olacak cevap anahtarında başka başka cvplar var ne yapmak lazım
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 15 Şubat 2013 #2 AÖF' ye mail at hocam. Belki dikkate alırlar.
M monerello Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 323 15 Şubat 2013 #3 bilogrt38' Alıntı: AÖF' ye mail at hocam. Belki dikkate alırlar. Genişletmek için tıkla ... şimdi attım hocam 3313 numaralı a- soru kitapçığı kamu yönetimi 3. dönem 16. soru cevap anahtarında e şıkkı gözüküyor mutlaka a şıkkı olmalıdır. 20. soru cevap anahtarında d şıkkı gözüküyor mutlaka a şıkkı olmalıdır. lütfen cevap veriniz.
bilogrt38' Alıntı: AÖF' ye mail at hocam. Belki dikkate alırlar. Genişletmek için tıkla ... şimdi attım hocam 3313 numaralı a- soru kitapçığı kamu yönetimi 3. dönem 16. soru cevap anahtarında e şıkkı gözüküyor mutlaka a şıkkı olmalıdır. 20. soru cevap anahtarında d şıkkı gözüküyor mutlaka a şıkkı olmalıdır. lütfen cevap veriniz.
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 15 Şubat 2013 #4 Bende Kamu Yönetimi 1. sınıftayım. 2. sınıf sorularına ve cevaplarına bakmadım ama söylediğin gibi olacak bunların cevabı bu kesin
Bende Kamu Yönetimi 1. sınıftayım. 2. sınıf sorularına ve cevaplarına bakmadım ama söylediğin gibi olacak bunların cevabı bu kesin