99 Honda Civic Satıyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoftGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Sorumluluk almanız güven verici hocam. Umarım satarsınız en kısa zamanda.

araba güzel hocam 1.6 olsaydı pazarlık yapardık.. allah satıpazarı versin..

technolog' Alıntı:
Sorumluluk almanız güven verici hocam. Umarım satarsınız en kısa zamanda.
teşekkürler hocam,
burada bir aile gibi olduk, niye kazık atayımki benim gibi öğretmen bir arkadaşıma.
normalde de severek kulalndğım kasasını en çok sevdiğim modeli ama eşim manuel olduğundan zorlandı.
buraya koymamın asıl nedeni de akşam canımı sıkan polis memurları. ben nesi var nesi yok söylediğim ısrarlar varsa bir kusuru benim de bilmediğim bakalım
neyse bana aittir dediğim aracıma galerinin görmeden verdiği parayı bile teklif etmeden en fazla bu kadr eder deyip kendini araç uzmanı görenlere gideceğine
buradan bir arkadaşın alması beni memnun eder.

kaybil' Alıntı:
bana da hep demişlerdi alırken 1.4 alma diye ama,
1.4 olmasının tek dejantajını LPG de klima açıkken yokuş çıkmakta yaşadım.
bunu benim aracım için değil sadece kafana yatan başka 1.4 bulursanda,
bence ağırlık şehiriçi kullanımda 1.4 daha avantajlı yok ben ağırlıkla uzun yol yaparım dersen 1.6 al hocam.

celikumit' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
bana da hep demişlerdi alırken 1.4 alma diye ama,
1.4 olmasının tek dejantajını LPG de klima açıkken yokuş çıkmakta yaşadım.
bunu benim aracım için değil sadece kafana yatan başka 1.4 bulursanda,
bence ağırlık şehiriçi kullanımda 1.4 daha avantajlı yok ben ağırlıkla uzun yol yaparım dersen 1.6 al hocam.

şehir içi için gerçekten güzel araba ama türkiyenin bir başından bir başına yolculuk yaptığım için 1.6 olsun istiyorum hocam.. Bu fiyatlara alınabilecek en güzel arabadır honda civic..

Hocam araba nerede. ben de araba düşünüyorum ama 15 civarı. aslında yakınlarda olsan düşünebilrdim

hayırlı satıslar, birazdan başlarlar etmez o kadar demeye :D forumdaki bazı arkadaslar galericilerden kötü ölü fiyat veriyolar cok sükür araba falan satarken buraya yazmadım :D

gececiler' Alıntı:
hayırlı satıslar, birazdan başlarlar etmez o kadar demeye :D forumdaki bazı arkadaslar galericilerden kötü ölü fiyat veriyolar cok sükür araba falan satarken buraya yazmadım :D
hocam dedimya polislere kızdığımdan buraya yazdım genelde polisler soruyor arabayı burada. civicleri seviyorlar
galerinin görmeden verdiği fiyata bile çıkmadan en fazla bu kadr ediyor demez mi
kendimi sahtekar gibi hissettim. inanılmaz zoruma gitti. arabanın fiyatını düşürmek için güneş gören yeriyle görmeyen yerdeki boyayı karşılaştırıp konuşuyor.

celikumit' Alıntı:
gececiler' Alıntı:
hocam dedimya polislere kızdığımdan buraya yazdım genelde polisler soruyor arabayı burada. civicleri seviyorlar
galerinin görmeden verdiği fiyata bile çıkmadan en fazla bu kadr ediyor demez mi
kendimi sahtekar gibi hissettim. inanılmaz zoruma gitti. arabanın fiyatını düşürmek için güneş gören yeriyle görmeyen yerdeki boyayı karşılaştırıp konuşuyor.
benide trafik polisi cevirmişti -toyota vardı o zaman- araban cok temiz duruyo satıyo musun diyince sasırdım bekliyorumki ehliyet sorsun :)

BBNET
Geri