teşekkürler hocam,technolog' Alıntı:Sorumluluk almanız güven verici hocam. Umarım satarsınız en kısa zamanda.
bana da hep demişlerdi alırken 1.4 alma diye ama,kaybil' Alıntı:araba güzel hocam 1.6 olsaydı pazarlık yapardık.. allah satıpazarı versin..
celikumit' Alıntı:bana da hep demişlerdi alırken 1.4 alma diye ama,kaybil' Alıntı:araba güzel hocam 1.6 olsaydı pazarlık yapardık.. allah satıpazarı versin..
1.4 olmasının tek dejantajını LPG de klima açıkken yokuş çıkmakta yaşadım.
bunu benim aracım için değil sadece kafana yatan başka 1.4 bulursanda,
bence ağırlık şehiriçi kullanımda 1.4 daha avantajlı yok ben ağırlıkla uzun yol yaparım dersen 1.6 al hocam.
hocam dedimya polislere kızdığımdan buraya yazdım genelde polisler soruyor arabayı burada. civicleri seviyorlargececiler' Alıntı:hayırlı satıslar, birazdan başlarlar etmez o kadar demeyeforumdaki bazı arkadaslar galericilerden kötü ölü fiyat veriyolar cok sükür araba falan satarken buraya yazmadım
![]()
benide trafik polisi cevirmişti -toyota vardı o zaman- araban cok temiz duruyo satıyo musun diyince sasırdım bekliyorumki ehliyet sorsuncelikumit' Alıntı:hocam dedimya polislere kızdığımdan buraya yazdım genelde polisler soruyor arabayı burada. civicleri seviyorlargececiler' Alıntı:hayırlı satıslar, birazdan başlarlar etmez o kadar demeyeforumdaki bazı arkadaslar galericilerden kötü ölü fiyat veriyolar cok sükür araba falan satarken buraya yazmadım
![]()
galerinin görmeden verdiği fiyata bile çıkmadan en fazla bu kadr ediyor demez mi
kendimi sahtekar gibi hissettim. inanılmaz zoruma gitti. arabanın fiyatını düşürmek için güneş gören yeriyle görmeyen yerdeki boyayı karşılaştırıp konuşuyor.