93 toyota corolla xl...

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
arkadaşlar 93 model toyota corolla xl klimalı 11.000tl nasıl fiyatı.araba temiz kilometre 120binde bu arabalar acayip tutuyo sizce fiyat nasıl?

BAYSUKRU' Alıntı:
arkadaşlar 93 model toyota corolla xl klimalı 11.000tl nasıl fiyatı.araba temiz kilometre 120binde bu arabalar acayip tutuyo sizce fiyat nasıl?
93 model olupta 120 binde olması şüpheli. Fiyat olarak bence uygun.

araba 6 yıl yatmış ancak alacağım kişi güvenilir halen bile aradabir bakımlarını servise götürüyor aynı okuldan öğretmen arkadaş...Bir deşunu söyleyim benm için 3-4 yıl fazla masraf çıkarmaması önemli acaba sıkıntı çıkarmı tek takıldığım nokta modelinin 93 olması.ama kime sorsam toyota bu taş gibi araba diyolorlar..

BAYSUKRU' Alıntı:
araba 6 yıl yatmış ancak alacağım kişi güvenilir halen bile aradabir bakımlarını servise götürüyor aynı okuldan öğretmen arkadaş...
Hocam güveniyorsanız bence kaçırmayın. Başka arabalara bakarsanızda o araba gibi içinize sinmeyecektir.

Birde bu gibi arabalar için hep aynı şey söyleniyor ama siz güveniyorsanız mesele bitmiştir.

BAYSUKRU' Alıntı:
Bir deşunu söyleyim benm için 3-4 yıl fazla masraf çıkarmaması önemli acaba sıkıntı çıkarmı tek takıldığım nokta modelinin 93 olması.ama kime sorsam toyota bu taş gibi araba diyolorlar..
Bunun sözünü size kimse vermemez ama gerçekten sağlam arabalar. Yağını suyunu eksik etmezseniz sıkıntı yaşmazsınız.

şükrü hocam toyota güzel arabadır eğer herhangi bir kazası belası yoksa al derimmm tabiki kontrol ettir yinedeeee

yapma hocam ya nerdeyse 20 yıllık araba;13-14 versen 93 model MERCEDES 200 E alırsın...bence 20 yıllık arabaya 11 bin fazla..

Bizim peder geçen sene aynı arabayı 14'e almıştı.Fiyatı gerçekten çok iyi görünüyor..

Honda civic euro da çok iyi arabadır. 1997-98 bulursan kaçırma derim. 14000 civarında fiyatları.

bir araba tutkunu olarak bende araba almayı düşünüyorum.şuan piyasa bir hayli yüksek.neredeyse 2 bin lira yüksek fiyatlar.bu arada dediğin aracı çok bindim.en önemli özelli yakıtı.çok az yakıyor.sağlam bir araç.motoru çok iyi.ben 370000 km deki aracı bindim tık yoktu.gitmediğim yer kalmadı.hiçbir sorun yaşamadım.eksi yönleri ise çok ağır bir araç sollamalarda sıkıntı çekersin.rampalarda bayılır.ayrıca yaşlı bir araç neredeyse 20 yılı devirmiş.sana tavsiyem 2-3 bin lira daha koyarsan 2000-2001 seat ibiza veya honda civic euro alabilirsin.hyundai accentte olabilir.dediğim araçların hepsi klimalıdır.tercih senin dostum.işin açığı ben bu tarz araştırıyorum.bakalım hayırlısı...

Bizim hocalardan birisi 9,300 e aldı hocam 3 ay kadar önce klimalı tertemiz orjinal bir araba tamircisi 11,000 eder demiş kendisine ama 20 yıllıkta olsa güzel araba

BBNET
Geri