8. Sınıflara not verdiniz mi

Kodla Büyü
Re: ÇOK ACİLLL 8. Sınıflara not verdiniz mi

8. Sınıflara Seçmeli Bilişim için not verilmeyecek ki zaten not girişi kapalı.

Sadece eğer verdiyseniz 1 proje 2 tane de ders etkinliklerine katılım girersiniz.

Bende de ayni sorun oldu ilk donem vermemistim ikinci donem cikmisti dersi e okulda uzerimdn aldilar degisti ders gozukmuyor yine

İlk donem almislar ikinci dönem yanlışlıkla benim üzerime dersi atayinca eski sitem kalan 1 saatlik ders icin not girisi gozukmeye basladi kaldirdilar gözükmüyor artik

ilçeden aradılar not girişi açık şu an. hepsini girdim. 1 proje 2 derse katılım.

biz de hala Not girişleri 8.sınıf öğrencileri için kapatılmıştır...! diye uyarı veriyo. giremedik proje ya da sınav notu. derse katılım notu var ama o yeterli değil sanırım.

habibocak' Alıntı:

Sadece eğer verdiyseniz 1 proje 2 tane de ders etkinliklerine katılım girersiniz.

habibocak hocam

8. sınıflarda bazı öğrencilere 2 bazı öğrencilere de 3 ders ve etkinliklere katılım not verilmiş bu e-okuldan tarafından sorun olarak algılanır mı acaba

ofkar' Alıntı:
habibocak' Alıntı:

habibocak hocam

8. sınıflarda bazı öğrencilere 2 bazı öğrencilere de 3 ders ve etkinliklere katılım not verilmiş bu e-okuldan tarafından sorun olarak algılanır mı acaba
Normalde sorun olmaz. Ancak pek etik bir durum değil ve izahatı zor. Neden birine 2 diğerine 3 derslerse izah edemezsiniz.

BBNET
Geri