8.sınıf bilişim sorun

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar daha önce 8.sınıflarda bilişim teknolojileri ve yazılım dersinden sınav yaptım ve e okula yazılı sonuçlarını girdim fakat daha sonra ders silinmiş ve 8.sınıflarda bilişim dersi çıkmıyor silip dersi yeniden seçmek istediğimde ise daha önce yazılı sonuçları girdiğiniz için silinemiyor diye bir mesaj geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum, ne yapabilirim.

seçmeli dersler arasından seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersini kaldırdıkları için yazılı girişleri silinmiyor.bende onun yerine seçmeli bilişim teknolojileri dersini seçtik.yaptığım sınavı seçmeli bilişim teknolojileri ders içi etkinlere girdim.bu sefer de ilk not silinmediği için iki not birlikte görüyor. e okulda rapor kısmına tıkladığında ders geçme defterinde seçmeli bilişim teknoloji dersi görünüyor. yani rapor kısmında seçmeli bilişim teknolojileri yazılım dersi görünmüyor. yani karnede çıkmaz sanırım sorun olmaz.

Ben dersin sınavını yeni yaptım ve sonuçları girmek istedim ancak sınav tarihi girebildiğim halde sınav sonuçlarını giremiyorum. Bende de aynı sorun var yani

BBNET
Geri