8.sınıf Bilişim dersi gözükmüyor

Kodla Büyü

Krm8031

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar e okulda 8.sınıflara ders notu girişi yapılacak ama ilgili öğretmene gözükmüyor.
ders öğretmneleri bölümünden seçmeli bilişim teknolojileri dersi ilgili öğretmene atandı.
ders programı bölümünde seçmeli ders olarak gözüküyor.
acaba eksik birşey mi var? Anlamadım!

8 sınıflara seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım seçip not girişi yapmıştım. seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersini seçmeli dersler arasından çıkarmışlar.bende idareyi gidip durumu anlatım.idarede bunun yerine seçmeli bilişim teknolojileri dersini seçti.notları bu sefer seçmeli bilişim teknolojileri ders etkinlik notuna girdim. ama bu öğrencilerin not bilgisinde seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım notu ve seçmeli bilişim teknolojileri notları birlikte var.seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım notunu silmek istiyorum ama sistem izin vermiyor. nasıl silebilirim.
örnek;

1)seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım sınav notu 80
2)seçmeli bilişim teknolojileri ders etkinlik notu 80
birincisini silmek istiyorum ne yapmalıyım

samim023' Alıntı:
8 sınıflara seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım seçip not girişi yapmıştım. seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersini seçmeli dersler arasından çıkarmışlar.bende idareyi gidip durumu anlatım.idarede bunun yerine seçmeli bilişim teknolojileri dersini seçti.notları bu sefer seçmeli bilişim teknolojileri ders etkinlik notuna girdim. ama bu öğrencilerin not bilgisinde seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım notu ve seçmeli bilişim teknolojileri notları birlikte var.seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım notunu silmek istiyorum ama sistem izin vermiyor. nasıl silebilirim.
örnek;

1)seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım sınav notu 80
2)seçmeli bilişim teknolojileri ders etkinlik notu 80
birincisini silmek istiyorum ne yapmalıyım
o nasıl olmuş hocam öyle iki seçmeli ders birden mi gözüküyo yani 8lerde. bizde de öğrencilere ders seçerken bilişim tek dersi atamışlar,
öğretmene gelince yani bana bilişim tek. ve yazlım dersi atanmış. not girişi açılmıyodu.
az önce farkettim tersliği kendimede bilişim tek dersi atadım sorun çözüldü.
8. sınıfların derslerine atanan öğretmenlere bakın e okuldan. bilişim tek ve yazılım dersini kaldırın.

e okuldan bilişim teknojileri ve yazılım dersi kaldırmamıza rağmen girdiğim notlar silinmiyor. sanırım o notlar silinmeden kalacak gibi

evet an itibari ile bilişim tek. ve yazılım seçenler için öğretmen girişinde dersin adı ve notu gözükmüyor.önceden girdiğimiz notları silmemiz gerekcek mümkün olursa.seçmeli bilişim teknolojileri seçip sadece etkinlik notu girmemiz mantıklı olan ama inşallah silmemiz mümkün olur önceki seçimin notlarını.

seçmeli bilişim teknolojileri ders etkinlik notlarını girdim bu sefer de her iki not da birlikte görünüyor inşallah sıkıntı çıkarmaz

hocam 8.sınıflara 1 saatlik seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersini seçtik.Sınav tarihi ve sınav notu girdim.Şimdi baktığımda o ders görünmüyor.Yerine 1 saatlik seçmeli bilişim teknolojileri dersi var.Bu dersi seçtik.Ancak diğerini iptal etmek için girilen notları silmek gerekiyor.O ders seçmeli derslerin listesinden de kaldırılmış.Nasıl yapılacağını ben de idare de bilmiyor.Eski notları e -okuldan nasıl silebilirim acaba?

hocam şimdi yeni derse de not girsem karnede hem bilişim teknolojileri ve yazılım hem de secçmeli bilişim teknolojileri dersi mi olaacak!!!

ben denemek için karneye de baktım raporlardan, orada dersin adı seçmeli bilişim teknolojileri olarak gözüküyor ve karşısında not girmeme rağmen not gözükmüyor. Aynı şekilde 7.sınıflara tanımlanan seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım dersi için karneye baktığımda ise dersin adı seçmeli bilişim teknolojileri ve yazılım olarak gözüküyor ve girmiş olduğum notlarda karşısında puan olarak gözüküyor. Sanırım 8.sınıflar için girişler iptal olmuş olabilir.

karneye nasıl baktınız hocam bende sınav sonuçlarını girmiştim daha sonra sadece ders içi etkinlik notu girilecek denildi.

Arkadaşlar 5 ve 6.sınıflarda zorunlu 2şer saatin yanında 2şer saat te seçmeli giriyorum.Şu an seçmeli olan iki ders not girmek için görünmüyor.Ne yapılabilir?İdare de bilgisiz,yardımcı olabilir misiniz?

BBNET
Geri