K kewok2544 Aktif Üye Mesajlar 141 30 Kasım 2014 #1 e-okul da 7.ve 8. sınıflar için sınav tarihi girilebiliyor. 7. ve 8. sınıfların seçmeli dersi için sınav yoktu yeni mi geldi
e-okul da 7.ve 8. sınıflar için sınav tarihi girilebiliyor. 7. ve 8. sınıfların seçmeli dersi için sınav yoktu yeni mi geldi
malkolm Site Gezgini Mesajlar 78 30 Kasım 2014 #2 bu sene tüm seçmeli derslerde sınav ve not olacak diye biliyorum
antipc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 30 Kasım 2014 #3 Evet hocam yeni uygulama, sene başında yoktu ama yeni yazı ile tüm seçmeli derslerde sınav yapılacak.
Evet hocam yeni uygulama, sene başında yoktu ama yeni yazı ile tüm seçmeli derslerde sınav yapılacak.
M mustafa431 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 522 30 Kasım 2014 #4 ben sınav giremiyorum 7 ve 8 için.... girebilen var mı...?
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,203 30 Kasım 2014 #5 seçmeli derslerde sınav yapılması zorunlu mu ?
M mustafa431 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 522 30 Kasım 2014 #6 zodiac' Alıntı: seçmeli derslerde sınav yapılması zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla ... bir haftadır bunun cevabını forumda öğrenemedim... bilen yok sanırsamm özellikle 8. sınıflar için olanını
zodiac' Alıntı: seçmeli derslerde sınav yapılması zorunlu mu ? Genişletmek için tıkla ... bir haftadır bunun cevabını forumda öğrenemedim... bilen yok sanırsamm özellikle 8. sınıflar için olanını