Hocam beğenmediğiniz yerleri ve önerilerinizi belirtirseniz sonraki basımlarda düzenleme fırsatımız olabilir. Kitabı elbirliğiyle en iyiye götürmek amacımız. Biz de aktif olarak görev yapan öğretmenleriz. Ancak ülkenin her yerinde şartlar imkanlar değişik olduğu için biz bir ortak payda oluşturmaya çalıştık. Değerli fikirlerinizi bekliyor olacağız.Ben inceledim beğenmedim öğretmenlerim yazdırmak en iyisi
Sıfır Bir yayınlarının kitabını sifirbirdijital.com adresinden inceleyebilir. sifirbiryayinlari.com adresinden veya bulunduğunuz ildeki bayiden sipariş verebilirsiniz. Büyük alışveriş sitelerinde de satışlar mevcut.Arkadaşlar hepinize merhaba. 7. sınıf B.T.Y dersimiz için nasıl bir yol izliyorsunuz. Elinde günlük plan olan var mı? Yada yıllık plan. 7. sınıflar için herhangi bir kaynak kitap mevcutmudur. Şimdiden teşekkür ederim.
Kılavuz kitapta günlük ders işleniş içeriği olduğu için o günlük plan yerine geçiyor. Kılavuz kitabı bulunanların günlük plan hazırlamasına gerek yoktur gibi bir ibare vardı. Kılavuz kitap her ders yanınızda bulunsun. İşlediğiniz konunun çıktısını alırsanız günlük plan yerine geçer hocam.5 ve 6 lar için yıllık plan yeterli mi?
Zümrenizde kılavuz kitap bulunduğu için günlük plan hazırlanmayacaktır diye ibare koymayı unutmayın. Ne olur ne olmaz5 ve 6 lar için yıllık plan yeterli mi?
Bu alanda yazdığımız SıfırBir Yayınları'ndan çıkan BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM 7.SINIF kitabımız var. Tavsiye ederim.Arkadaşlar hepinize merhaba. 7. sınıf B.T.Y dersimiz için nasıl bir yol izliyorsunuz. Elinde günlük plan olan var mı? Yada yıllık plan. 7. sınıflar için herhangi bir kaynak kitap mevcutmudur. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam iyi akşamlar. Bahsettiğiniz kitabı alınca kaynak kitap olarak resmi nitelik taşıyor mu?