7.ayında tertemiz Sony Vaio VPC-SE1M1E/S..uygun fiyat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bende ilgilenen olursa Vatan Computerdan Aralık ayında aldığım çok nadir sadece evde kullandığım Sony-Vaio VPCSE 1M1E laptopımı satmayı düşünüyom.
Ayrıca üzerinde 4gb kingston ram daha var.üzerindeki ile aynı model.

Makinem çok temiz ufacık bir çizik bile yoktur.kutusu-faturası herşeyi temiz ve orjinal duruyor.Eğer bi çizik bulursanız geri iade alırım.O kadar yani:)

İlgilenen olursa hepsiburada.com da da var.

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-v ... #Gorseller

Bu arada istediğim fiyat peşin 1950tl dir.

İlgilenenler emroseden@hotmail.com adresinden veya özel pm den irtibata geçebiliriz.

İ5 CPU
8gb RAM
15,5 inch Full HD Ekran...

İyi günler.

buna benzer başka bir ilan daha vardı forumda ona da söyledim.
kardeş istediğin fiyat çok fazla satman çok zor. Bence kullanabildiğin kadar kullanman:)
2.elde edeceği max rakam:1300 TL. Bu fiyatıda 2.ele verecek adamı bulmak çok zor. Çünkü alt sınıfı cihazların sirfükasyonu çok fazla.
i5 ve i7ler ikinci elde 700e gidenleri var.

bence satma güzelce kullan kardeş yada akrabalarına hediye et namın yürüsün :)
saygılar

ewet hocam fiyat fazla üstelik peşin ödenecek taksit yapamayacağına göre. ben bt cilerin böyle miktarları 10 taksitten az alabileceğine ihtimal vermiyorum. en azından ben alamam.

1950 lira mı? Hocam hiç mi değişeni, boyası falan yok bunun :D Şaka bi yana çok istemişsiniz hocam.

hocam kusura bakmayın ama bu fiyata ikinci el i5 sony alacağıma giderim i7 li bir canavar alırım..

nasıl olsa 2-3 seneye eskiyecek

tayinci42' Alıntı:
http://www.istanbulbilisim.com.tr/vpc-se1m1e-s-sony-vaio-notebook-en-ucuz-fiyatlari,30151.html

sıfırı kaç lira 1939 TL + 4gb ram

sırf sony diye pahalı bu makina..

başka marka olsa dell mesela çok çok daha iyisini sıfırını çok çok daha ucuza alabiliriz..
sıfır makina parası istemiş hocam

kesinlikle sonyler parasını hakediyor,alıyoruz bilmem ne marka i7,6 gb ram vs ama,içindeki anakartı bilmiyoruz,kasalar dandik oluyo,ekran öyle,ısınıyo vs.
sony mi kullanıyorum hayır :lol: çünkü ona verecek param yok şu an,olsa alırdım ama :P

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.fakat 1950+kdv diye yazdığınız firmanın grey ürün sattığını gözden kaçırır gibisiniz.Tüm ürünler bu firmada piyasanın çok altında.

distribütör garantili ürün mü alırsınız yoksa sadece dükkan garantisi ürün mü alırsınız.

İlgilenen arkadaşlar için tekrar konuşabiliriz ama o yazdığınız fiyatlara asla...Bu arada kredi kartına taksit yaptırabileceğim bir bilgisyar firması olan öğrt.arkadşaımın dükkanı var..

İyi günler

_*G_S*_' Alıntı:
hocam kusura bakmayın ama bu fiyata ikinci el i5 sony alacağıma giderim i7 li bir canavar alırım..

nasıl olsa 2-3 seneye eskiyecek

sayın hocam 2-3 seneye sizin aldığınız canavar makinada eskiyecek.

BBNET
Geri