7/1 oldum maaşım ne kadar artar

Kodla Büyü

55ihsan55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar derece aldım ve 7/1 oldum. sizce bu ay maaşım ne kadar artar?

Konuyla ilgili değil ama yeni başlıkla yer işgal etmek istemedim hocalar kısa donem askerlik yapanlar dereceyi 6 ay gecmi alır yani yapılan askerlik süresi derece icin önemli değilmidir?

Hocam hissemediğin kadar az bir fark alırsın :( ancak 4'e düşünce güzel bir fark alabilirsin.

7/1 oldum ben de ama hiç beklentim yok. 20 artsa ne olur artmasa ne olur. Öğretmene 750-1000 tl arası zam yapılmalı, itibarı yükseltilmelidir.

Nedense öğretmenlerin maaşları hep *2 olarak değerlendiriliyor, sanki ona göre maaş veriliyor.

hbasdereli' Alıntı:
Konuyla ilgili değil ama yeni başlıkla yer işgal etmek istemedim hocalar kısa donem askerlik yapanlar dereceyi 6 ay gecmi alır yani yapılan askerlik süresi derece icin önemli değilmidir?
ben de kısa dönem yaptım. askerlik derece alma süresini etkilemiyor.

8/3 den 7/1 ye = 20-30 TL arası
5/3 den 4/1 e = 40-50 TL arası
bunların dışındaki bütün derece/kademe ilerlemeleri artmadı denecek kadar azdır.

55ihsan55' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
ben de kısa dönem yaptım. askerlik derece alma süresini etkilemiyor.

Bizim milli egitim etkildigini söyledi hocam Eylül'de derece alırken Mart'ta alabileceğimi söylediler özlük konusunda çok iyi oldukları söylenemez

Kademeler arası 5-6 , dereceler arası 18-20 TL lik bir fark oluyor.
Sadece 5. dereceden 4. ye inince 60-70 TL gibi bir artış oluyor.
Müdür yardımcılığı sınavına hazırlanırken okumuştum; Diğer derecelerde maaştaki katsayılardan biri 0,85 iken 4. dereceye inince 0,95 olarak hesaplanıyor.

en fazla artış 4/1 olduktan sonra oda 60-70 falan herhalde :cry: . bir memur nasıl başlarsa öyle bitirir emekliye kadar :-1: :(

Öğretmen 1/4

1.906

Öğretmen 2/1

1.849

Öğretmen 3/1

1.806

Öğretmen 4/1

1.775

Öğretmen 5/1

1.696

Öğretmen 6/1

1.685