7/08:00-21:00 açığız arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan musa32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

musa32

Site Gezgini
arkadaşlar ikinci dönem burdur ağlasun ilçesindeki tüm okullar saat 21e kadar açık olacakmış haftasonuda dahil. Bulunduğunuz yerlerde bu uygulama varmı veya ikinci dönem yapılacakmı

hocam orada bir yanlış anlama mevcuttur. Burdur ilinde sadece protokol imzalanmıştır. Ayrıca milli Eğitim Baknalığı bütün okullarıyla bu projeye destek vermiyor. Sadece okullar arasından seçilen okullarda bu uygulamalar yapılacak. Güvenliğinizi belediye sağlayacak. Okul bahçesinin bakımını orman ve su işleri bakanlığı (bakanlığın adını tam bilmiyorum yanlışlık yapabilirim) yapacak. ayrıca idareci olarak ta seçilen okullara ya halk eğitimden ya da il/ilçe mem lerden şube müdürleri görevlendirilecek

bizde şuan böyle bir uygulama yok. bu sene olacağını zannetmiyorum. çünkü altyapı eksikliği çok. kim kalacak, nasıl klacak v.b.(MUŞ)

iyi iyi çok güzel. bide her okulun içine lojman yapsınlar. ailecek taşınayım. süpper olur.

milli eğitim müdürümüz sağolsun böyle bir yazı geldimi hiç vakit kaybetmeden uygulamaya koyulur. tüm ilçede uygulama garantisi vermiş

ığdırda benim okuluma da geldi bu yazı.en kısa zamanda başlasın diyor bakan ama bekçi olarak yalnız bilgisayar öğretmeni yok

botef' Alıntı:
ığdırda benim okuluma da geldi bu yazı.en kısa zamanda başlasın diyor bakan ama bekçi olarak yalnız bilgisayar öğretmeni yok
Hocam çocuk bakıcısı ve bekçi olarak kimler kalacakmış?

BBNET
Geri