Arkadaş şubatın 7 sinde ankara gölbasından arac aldım gittim ertesi gün hemen sigortamı yaptırdım normalde 15 gün içinde trafık tescılden ruhsatın cıkıp on bes gun ıcındede elımde olması gerekıyordu yanı ortalama bir ay. 1 haftadır ankara gölbası emnıyettekı trafıgı arıyorum.Ruhsatınız bizden cıktı dıyo postanın barkod - bandrol numarasını ıstıyorum ki öğrencimin babası postanede memur o durmadan sorguluyo barkod olunca ısı daha kolay olcakmıs.ne hıkmetse bandrol ısıne bakan arkdası bır haftadır telefona getırtemedım cok yogunmus.Lanet olsun gıdıp traFIK TESCILDEN RUHSATIMI KENDIM ALAYIM PARAMI ODEYIM DIYORUM ona da olmaz sız bekleyeceksınız dıyorlar . En sonunda gölbasındaki bi kadınla tartıstım ya dedım illa problem olduktan sonra mı çözüm üretelim diyorum evet cok dogru sizin ki suan problem asamasında degıl dıyo cevaba bak arkadas ya.
MANTIK PROBLEM OLSUN HALLEDERİK.Sorsan öğretmeni beğenmezler statüsü yok derler kurban olsunlar bize :verymad:
MANTIK PROBLEM OLSUN HALLEDERİK.Sorsan öğretmeni beğenmezler statüsü yok derler kurban olsunlar bize :verymad: