ben geçen hafta FB7 kasa otomatik-premiumu 60 bine aldım,fiyatın uygun olmasın sebebi 4 parça boya 1 çamurluk değişimi vardı aracın trameri 5000 liraydı...bayanmış ilk sahibi...ama araç gayet seri ve konforlu-donanım olarakta çok dolu...ama benzini yakıyor65 bin e kadar manuel bir araç bakıyorum. Honda civic 2012 düşünüyorum ama fikirlerinizi de almak istedim.
Hocam sahibinden'den mı aldın araştırıyorum en az 6-7 bin lira fazla yazıyorlar.ben geçen hafta FB7 kasa otomatik-premiumu 60 bine aldım,fiyatın uygun olmasın sebebi 4 parça boya 1 çamurluk değişimi vardı aracın trameri 5000 liraydı...bayanmış ilk sahibi...ama araç gayet seri ve konforlu-donanım olarakta çok dolu...ama benzini yakıyor![]()
Fiat düşünmüyorum hocam teşekkürler.Egea 1.6 diizel 2015 model 58000 km de var bende biraz daha zorlarsan
Hocam bu araç D segmenti mi? Seçeneklerim arasına alıcam fikir için teşekkürler.2010-2012 arası dizel Skoda-Superb
Hocam sık sık İst-Sakarya arası yolculuk yapıyoruz mecburiyet biraz.Bu krizde araba almak, tebrikler hocam ama birikiminizi baska sekilde değerlendirirdim yerinizde olsa
2012 de kararlıyım hocam bütçemi de daha fazla artırmak istemiyorum teşekkür ederim.Hocam Ankara Koluman'a salı günü 2014 makyajlı kasa civic verdik. elegance - otomatik- bnzinli. 71.500'e isterseniz geri alabilirsiniz demişlerdi. Araba gayet temiz. 48 bin km. 2 parça lokal boyalı. Kafana yatarsa eğer pm at, gerekli yönlendirmeyi yaparım.
aslinda dolar bazinda bakinca full zararkriz mriz hikaye;fiyatlar sürekli artıyor...ciddi bir enflasyon ve dövizde artış olduğu sürece o fiyatlar daha da yükselecek..ben 2014 te 0.km fabrikasyon LPG li civic için 65 bin lira fiyat aldığımı hatırlıyorum...şimdi 2. elleri 70 -75 binden aşağı yok..
arsa al hocam araç kirala 5 yıl sonra dua edersin bana![]()
2016 aralıkta sıfır civic en dolusu 75 di.kriz mriz hikaye;fiyatlar sürekli artıyor...ciddi bir enflasyon ve dövizde artış olduğu sürece o fiyatlar daha da yükselecek..ben 2014 te 0.km fabrikasyon LPG li civic için 65 bin lira fiyat aldığımı hatırlıyorum...şimdi 2. elleri 70 -75 binden aşağı yok..