Bence boşu Civicten iyidir. Genede sen az daha kastır full olanı almaya çalış.eddy57' Alıntı:Peki qashqai nin boşu mu civic in full ü mü o kafamı karıştırıyor![]()
Eşim de çalışıyo hocam bi de borç ödemeden bişey sahibi olunmuyoonlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
spider23' Alıntı:bende o kadar para olsa SKODA octavia dizel + otomatik bakardım ..
onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
Babam SGK'da çalışıyor gel birgün göstereyim sana bahçedeki memur arabalarını Paris otomobil fuarı gibi.. Arkadaş belki 5 yıllık borca girip araç alacak haketmiyormu o kadarını..zeguj' Alıntı:onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
hocam memlekette aslında öğretmenlerin gelir sıkıntısı yok. okulların bahçeleri galeri gibi. ama ağalmayı adet haline getirenlerin sesi fazla çıktığından genel durum sıkıntılıymış gibi anlaşılıyor.
Bana göre "KEYFİN VERESİYESİ OLMAZ" borca girip lüks alacağıma elimdeki paraya göre orta halli bir araç alırım.hbasdereli' Alıntı:Babam SGK'da çalışıyor gel birgün göstereyim sana bahçedeki memur arabalarını Paris otomobil fuarı gibi.. Arkadaş belki 5 yıllık borca girip araç alacak haketmiyormu o kadarını..zeguj' Alıntı:onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
hocam memlekette aslında öğretmenlerin gelir sıkıntısı yok. okulların bahçeleri galeri gibi. ama ağalmayı adet haline getirenlerin sesi fazla çıktığından genel durum sıkıntılıymış gibi anlaşılıyor.
Gene gereksiz bir konuya ortaya atmışsın maaşımızın düşük olduğunu tüm cihan kabul ediyor siz hala öğretmenlerin zengin olduğunu söylüyorsunuz. Tek başına böyle bir arabanın alamayacağını konuyu ilk okuduğumuzda anladık 2 kişi çalışacakta senelerce kredi ödeyecekte araba alacak sizde burada maaşların iyi olduğunuz söyleceksiniz.zeguj' Alıntı:onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
hasari' Alıntı:Gene gereksiz bir konuya ortaya atmışsın maaşımızın düşük olduğunu tüm cihan kabul ediyor siz hala öğretmenlerin zengin olduğunu söylüyorsunuz. Tek başına böyle bir arabanın alamayacağını konuyu ilk okuduğumuzda anladık 2 kişi çalışacakta senelerce kredi ödeyecekte araba alacak sizde burada maaşların iyi olduğunuz söyleceksiniz.zeguj' Alıntı:onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
LPG 3 TL geçti benzin 5 TL
Kümes gibi evlerin kiraları 400 TL den başlıyor şuan ortalama 600-700 TL.
Sizde gelmiş öğretmenin 1900 TL sini çok buluyorsunuz. Diğer memurların maaşlarını araştır biraz yada evine bir elektrikçi çağır sadece bir düğme değiştir bakalım ne isteyecek. Çanakçıyı çağır bir çanak ayarı çeksin muslukçuyu çağır bir musluk değiştir bakalım senden ne kadar para alıyor. Tamircileri arabanın kaput açmasını hiç söylemiyorum....
neyse söyleyecek çok şey var ama bu kadarı bence kafi.
Muhtemelen sende meslek lisesinde çalışan bir öğretmen eşi çalışmıyor üç çocuğu olan birisin sanıyorsun ki herkes senin gibi alıyor.
Haa ev fiyatlarını da bir araştır fiyatlar kaçtan başlıyor...kaç sene kredi ödemek gerekiyor ve ne kadar faiz. Tabi babadan kalma evin yoksa.
... :sleep:
erhnhtms' Alıntı:hasari' Alıntı:Gene gereksiz bir konuya ortaya atmışsın maaşımızın düşük olduğunu tüm cihan kabul ediyor siz hala öğretmenlerin zengin olduğunu söylüyorsunuz. Tek başına böyle bir arabanın alamayacağını konuyu ilk okuduğumuzda anladık 2 kişi çalışacakta senelerce kredi ödeyecekte araba alacak sizde burada maaşların iyi olduğunuz söyleceksiniz.zeguj' Alıntı:onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
LPG 3 TL geçti benzin 5 TL
Kümes gibi evlerin kiraları 400 TL den başlıyor şuan ortalama 600-700 TL.
Sizde gelmiş öğretmenin 1900 TL sini çok buluyorsunuz. Diğer memurların maaşlarını araştır biraz yada evine bir elektrikçi çağır sadece bir düğme değiştir bakalım ne isteyecek. Çanakçıyı çağır bir çanak ayarı çeksin muslukçuyu çağır bir musluk değiştir bakalım senden ne kadar para alıyor. Tamircileri arabanın kaput açmasını hiç söylemiyorum....
neyse söyleyecek çok şey var ama bu kadarı bence kafi.
Muhtemelen sende meslek lisesinde çalışan bir öğretmen eşi çalışmıyor üç çocuğu olan birisin sanıyorsun ki herkes senin gibi alıyor.
Haa ev fiyatlarını da bir araştır fiyatlar kaçtan başlıyor...kaç sene kredi ödemek gerekiyor ve ne kadar faiz. Tabi babadan kalma evin yoksa.
... :sleep:
:+1:
zeguj' Alıntı:onlyyou23' Alıntı:Ya arkadaşlar bu öğretmenlik maaşıyla nasıl bu kadar yüksek fiyatla araç alabiliyorsunuz valla bana çok ilginç geliyor da yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın