5800 Xm gps bağlanmıyor

Kodla Büyü

albatros44

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
712
Nokia 5800 XM aldım. Alalı 1 hafta oldu ve telefon GPS i uydu ile bağlanamıyor. benden birkaç gün sonra alan bir abimizin 5800 ü ile yan yana GPS açıyoruz. Bulunduğumuz oda da bir kaç dk içinde çok rahat sinyal alabilmekte ama benim 5800 ise hiçbir hareket yok. Sorun ne olabilir
 
Ayarları tam kontrol edin öyle deneyin ben de aynı telefonu kullanıyorum. Garmin yükledim ve tümleşik gps ile navigasyon yapmaya başladım.
 
Ayarlar ile alaksı yoktur hocam bende 5800 kullanıyorum herhangi bir ayar yapmadım direk bağlanıyor. ovi maps programını güncellemeyi deneyin bir hocam isterseniz.
 
Ovi mapsı güncelledim, ama ne yaptıysam tek bir konum belirtmedi.Ayarları çok kuracladım.Acaba default ayarları öğrenebilir miyim?
 
bi öğretmen arkadaş almıştı telefon arada takılıyordu, gps te uydu bulmuyordu, yazılım güncelledikten sonra düzeldi.
 
Arkadaşlar bende bir e72 aldım. Çorumdayım ve garmin mobile kullanmak istiyorum. Birkaç site inceledim ama bir türlü başarılı olamadım. E71-72 serisi olan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verirlerse sevinirim. Garmin haritasını indirdim, kurdum ama gps aracılığı ile bağlantı kurduğumda no maps hatası alıyorum. Harita ile bir türlü bağlantı kuramadım. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
 
gprs wap bağlantılarını kontrol edin hocam. her ne kadar navigasyonda gprs kullanılmıyo dense de gprs bağlantısının olması gerekir.
 
maxicep.com adresinden program ve telefon ayarlarını bulabilirsin.
garmin xt sürüm üstüne yazılım yok.
nokia ovi falan onun yanında hikaye.
garmini acınca üst kısımda uydu connect kısmı var oraya tıkla uyduları bulsun.
hala bağlantı hatası yaşıyorsan güncellemeleri indir o da olmazsa en yakın garanti noktasına gideceksin gibi görünüyor.
saygılar
 
Geri
Üst