512 veya 1 TB Telefon

Kodla Büyü

parrs

Aktif Üye
Merhabalar! Şu an elimde 2020 Nisan ayında aldığım Xiaomi Redmi Note 8 (64 GB) telefon var. Depolama alanı dolduğu için artık kasma ve donma sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 45 000 – 50 000 TL bütçeyle, 512 GB veya 1 TB depolama, iyi kamera kalitesi ve genel performansı güçlü bir telefon almak istiyorum. Bana uygun modeller önerebilir misiniz?

Hedefimde honor 400, honor 400 pro ve honor magic 7 pro vardı. Honor magic 7 pro'yu aldım. 49.750 TL verdim ve şimdilik memnunum.

Mi 15T Pro Hiç araştırma direkt git al hocam pişman olmazsın. Elinizde kullanmadığınız bir telefon varsa imei numarasını kullanarak yurtdışı cihazı da alabilirsiniz. İnternette satan güvenilir satıcılar çok. Bu dediğim telefon 512gb 28 bin bandında, 1tb ise 30 bine satılıyor. Hepsiburada fiyatı 50 bin. Ben yıllardır yurtdışı cihaz kullanıyorum bir sorun yaşamadım kendi verdiğim imei kullanıldığı için. Ayrıca Gold rengini tavsiye ederim.
110001185322373.webp

Mi 15T Pro Hiç araştırma direkt git al hocam pişman olmazsın. Elinizde kullanmadığınız bir telefon varsa imei numarasını kullanarak yurtdışı cihazı da alabilirsiniz. İnternette satan güvenilir satıcılar çok. Bu dediğim telefon 512gb 28 bin bandında, 1tb ise 30 bine satılıyor. Hepsiburada fiyatı 50 bin. Ben yıllardır yurtdışı cihaz kullanıyorum bir sorun yaşamadım kendi verdiğim imei kullanıldığı için. Ayrıca Gold rengini tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 81235
Bunun kasası hoş duruyor ve özellikleri güzel ancak kamera ve fotoğraf kalitesi ile alakalı şikayetler var.

samsung iphone ve vivo nun son modellerinde Konya da kamera testi yaptım uzaktaki duvarda asılı kağıttaki küçük yazıyı kamera ile çektim bu arada vivo diğerlerinden daha uzaktaydı ama mükemmel kalitede fotoğraf çekti diğerleri yanında amatör çekim gibi oldu. yeni telefonların hepsinin işlemcisi ram i iyi artık. ucuz bile alsan eski telefona göre hızlı oluyor.
ben samsung kullanıcısıyım genelde küçük boyutlu olanlar daha kibar güzel ama sen 500gb depo diyince edge de olabilir

samsung iphone ve vivo nun son modellerinde Konya da kamera testi yaptım uzaktaki duvarda asılı kağıttaki küçük yazıyı kamera ile çektim bu arada vivo diğerlerinden daha uzaktaydı ama mükemmel kalitede fotoğraf çekti diğerleri yanında amatör çekim gibi oldu. yeni telefonların hepsinin işlemcisi ram i iyi artık. ucuz bile alsan eski telefona göre hızlı oluyor.
ben samsung kullanıcısıyım genelde küçük boyutlu olanlar daha kibar güzel ama sen 500gb depo diyince edge de olabilir
Samsung sıkıntılar nedeni ile edge serisini 25 edge ile başlattığı gibi bitirdi. Daha doğrusu resmi olarak bitirdi denemez açıklama yok ama Artık edge üretmeyeceğini duyumlar arasında. ama Apple air yaptı ben bir daha deneyeyim diyebilir mi bilmiyorum çünkü S25 edge modeli tutmadı ve bekleneni alamadı samsung.

dediğin gibi olabilir hocam tam bilgim yok edge ile durumu ne . samsung ultra serileri gereksiz pahalı ben normalde s25 pahalı gelse s24 al derim ama 256gb depolama alanı olunca bir büyüğü ne var uygun fiyat ona baktım edge çıktı ama bence 256gb bile yeter.
bu arada s10e kullanıyorum hala canavar gibi ama seneye bende yeni telefon alırım .

ilksms
Geri