5 ve 6.sınıflar için kaynak var mı?

Kodla Büyü
Bize ders kitabı verilmeyecek diye biliyorum 5 ve 6.sınıflara hangi konuları anlatacağız kaynak önerebilir misiniz siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bana göre milli eğitim bize şaka yapıyor :P Öğrenci kitabı yok, öğretmen kılavuzu yok !!.. 26 sayfalık bir pdf dosyası yayınlamış hepsi bu. Kim ne yarsa yapsın diyor. Ben ne anlatacağımı şaşırmış durumdayım.

semantic' Alıntı:
Bana göre milli eğitim bize şaka yapıyor :P Öğrenci kitabı yok, öğretmen kılavuzu yok !!.. 26 sayfalık bir pdf dosyası yayınlamış hepsi bu. Kim ne yarsa yapsın diyor. Ben ne anlatacağımı şaşırmış durumdayım.

Ekli dosyalar

Direk eski sistemi uygulasak ne olur
öğrenci kitabı yine yok ama en azından düzen var
müdür olur gibi bişeyler dedi bana :/

semantic' Alıntı:

yayınlanan o pdf dosyası geçen sene yayınlanmış olan bu sene ile ilgili herhengi bir çalışma yok :(

formül yayınları eski sisteme göre 1. basamaktan 8. basamağa kadar kitap yayınlamış. geçenlerde okula yakın bir kırtasiye tanıtım amacıyla getirmiş. 5.sınıflar için. eski sisteme göre 5.basamak konuları içeriyor.

BBNET
Geri