5. sınıflar konu soru dağılım tablosu saçmalığı

Kodla Büyü

Eren09

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bilindiği üzere bu sene 5. sınıflarda Maarif Modeline geçtik. Fakat illerin yayınladığı kazanım konu soru dağılımları geçen seneki planlara göre yapılmış. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Yıllık plan farklı, konu soru dağılım kazanımları farklı. Sınav sorularını neye göre hazırlayacağız ?

hocam il zümrede soru dağılımlarını sene başında hazırlayın dendi, mecburen hazırlandı. öğretim programı falan yoktu tabii o zamanlar. tekrardan toplanılıp soru dağılımlarının güncellenmesi gerekiyor ama süreç neyi getirir bilinmez. benim tahminim güncellenmeyeceği yönünde. ben soru dağılımlarına uymamayı düşünüyorum.

hocam il zümrede soru dağılımlarını sene başında hazırlayın dendi, mecburen hazırlandı. öğretim programı falan yoktu tabii o zamanlar. tekrardan toplanılıp soru dağılımlarının güncellenmesi gerekiyor ama süreç neyi getirir bilinmez. benim tahminim güncellenmeyeceği yönünde. ben soru dağılımlarına uymamayı düşünüyorum.
Anladım. Evet geç yayınlandı fakat bu tablolar mem sitelerine yeni yeni yükleniyor en azından güncelleme yapılabilirdi diye düşünüyorum. Haklısınız bende uymayacağım.

O değil de bizim ders dersten sayılmıyor normalde(bazı okulda yok bile). Ama soru dağılımlarında "temel dersler" başlığı altında şu formata uyulacak diye tablo yayınlanıyor. Hani teknoloji tasarım,müzik,beden.. Ne branşımız varmış, arada derede?...

ilksms
Geri