kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 28 Kasım 2015 #1 bazı konuları işlemedim işlediğim herşeyden de sormadım . türkçe yazılısına dönüyor öyle yapınca bence 5-6 lar arasında fazla fark yok geçen yıl bilişimde test çözmüşler malesef Ekli dosyalar documents-export-2015-11-28.zip documents-export-2015-11-28.zip 118.1 KB · Görüntüleme: 335
bazı konuları işlemedim işlediğim herşeyden de sormadım . türkçe yazılısına dönüyor öyle yapınca bence 5-6 lar arasında fazla fark yok geçen yıl bilişimde test çözmüşler malesef
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,971 29 Kasım 2015 #5 Teşekkürler hocam. Dersin adını sanırım eksik yazmışsınız.
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 29 Kasım 2015 #7 coook' Alıntı: Teşekkürler hocam. Dersin adını sanırım eksik yazmışsınız. Genişletmek için tıkla ... üstbilgi sığdırıp arkalı önlü fotokopiden kurtulma amaçlı
coook' Alıntı: Teşekkürler hocam. Dersin adını sanırım eksik yazmışsınız. Genişletmek için tıkla ... üstbilgi sığdırıp arkalı önlü fotokopiden kurtulma amaçlı