45 bin TL ye kadar NoteBook tavsiyesi

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Selam; ÖZellikle bu Android studio- tinkercad- ve 3D programları kasmadan çalıştıracak Notebook tavsiyeleriniz nelerdir ?_

Monster niyetlendim ;birde Yapay zekay danıştım; MSI Cyborg 15 modelini önerdi.

Monster alma hocam Haziran'da 20.4.2 aldım ekranda önce 1 tane sonrada 2 tane ölü pikselim oldu. 2017 de MSI almıştım halada çalışıyor tek ölü pikseli yok .keşke gene MSI alsaydim diyorum .

bende monsterdan aşırı memnunum . gürültülü çalışması dışında en ufak şikayetim yok gürültü de fan sesi yani soğutmak için olduğu için gözüme gelmiyor
hocam bende eylülden beri kullanıyorum monsterı ancak ne olduysa ekran kartı ile problem yaşıyorum hdmı çıkışından tahtaya sorunsuz yansıtıyordum şimdi çalışmaz oldu . ekran kartı driver tekrar kurdum ama çözüm olmadı .ayrıca daha önce çalışan hp yazıcımı da tanımıyor. yazıcı başka laptopta sorunsuz çalışıyor. napsam bilemedim

bende monsterdan aşırı memnunum . gürültülü çalışması dışında en ufak şikayetim yok gürültü de fan sesi yani soğutmak için olduğu için gözüme gelmiyor
Geçen temmuzda bende monster aldım ve ekran kartının 3050 6gb olmasına rağmen şu ana kadar memnunum.

Fan sesinin çözümü ise control Center'ı açın ve tasarruf moduna alın. Böylece rtx akran kartı yerine dahili ekran kartı kullanılıyor. Pil süresi 3 kat artıyor ve fan açmıyor. Oyun oynayacağım zaman ise performans moduna alıyorum ve oyunumu oynuyorum.

Wolfenstein: The New Order oynarken ona bile gerek kalmıyor. Dahili ekran kartı oynatıyor.

Gt5 oynayacağımda açıyorum ekran kartını.

hocam bende eylülden beri kullanıyorum monsterı ancak ne olduysa ekran kartı ile problem yaşıyorum hdmı çıkışından tahtaya sorunsuz yansıtıyordum şimdi çalışmaz oldu . ekran kartı driver tekrar kurdum ama çözüm olmadı .ayrıca daha önce çalışan hp yazıcımı da tanımıyor. yazıcı başka laptopta sorunsuz çalışıyor. napsam bilemedim
servisle görüştünüz mü durumu daha yeni bilgisayarınız

Geçen temmuzda bende monster aldım ve ekran kartının 3050 6gb olmasına rağmen şu ana kadar memnunum.

Fan sesinin çözümü ise control Center'ı açın ve tasarruf moduna alın. Böylece rtx akran kartı yerine dahili ekran kartı kullanılıyor. Pil süresi 3 kat artıyor ve fan açmıyor. Oyun oynayacağım zaman ise performans moduna alıyorum ve oyunumu oynuyorum.

Wolfenstein: The New Order oynarken ona bile gerek kalmıyor. Dahili ekran kartı oynatıyor.

Gt5 oynayacağımda açıyorum ekran kartını.
Hocam sende de varmış oyun kültürü, bende alırsam oğlanlarla oynarız arada diye umuyorum.
Ps5 e falan gerek kalmaz bir süre en azından

Hocam sende de varmış oyun kültürü, bende alırsam oğlanlarla oynarız arada diye umuyorum.
Ps5 e falan gerek kalmaz bir süre en azından
Oyun merakım çok yok. İşim bitti haydi oyun oynayayım demiyorum ama boşluk olur aklıma gelirse oynuyorum. Xbox 360 var oğlanla arada pes 13 atarız. Eski ama eğlenceli. Kız kinnect ile dans falan takılıyor.

Geçen worms world party buldum. Oğlanla ikili oynayasım var. Fizik etkinliği olan oyunları seviyorum ben. Grafik ikinci planda bende. Steam ve epic gameste epey oyun var ama dedim ya öyle deli gibi oyun istemiyor canım. Bedava verdiği dönemlerde almıştım gta"yı falan.

Hocam ben gürültüyü çözdüm monsterda cpu tam taz calismaya ayarlanmış bazı ayarlardan performansını max %2 düşürerek fanı artık sadece gerektiğinde açıyor. Bende çok memnunum monsterdan.

45 bine var mıdır?
Selam; ÖZellikle bu Android studio- tinkercad- ve 3D programları kasmadan çalıştıracak Notebook tavsiyeleriniz nelerdir ?_

Monster niyetlendim ;birde Yapay zekay danıştım; MSI Cyborg 15 modelini önerdi.
https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-6-inc-m2-8cpu-10gpu-16gb-512gb-uzay-grisi-z1hk000lc ya da https://www.pt.com.tr/macbook-air-136-inc-m3-8cpu-10gpu-16gb-512gb-gece-yarisi-mxcv3tua bu cihazlar işini görebilir hocam ama 2. ekranla kullanmayı düşünebilirsin. Ses yok çünkü fanı yok. Yalnız solidworks çalışmıyor(windows için var sadece/emulatör ile çözülüyor ama uğraşmak lazım). Autodesk firmasının çoğu uygulaması ile uyumludur.

15 inc macbook air düşünürdüm ya da masaüstü tarzı kullanırım derseniz mini de olabilir . Hem android dışında ios içinde uygulama geliştirmede rahat edersiniz

BBNET
Geri