40000 öğretmen ve 950 şube müdürü alınıyor?

Kodla Büyü
900.000 meb çalışanına verilmeyen ek ödemeyle öğretmen alımını artırdılar elleham.

sınava gerek yok bence EBS liler sevinsin. yerleşirler yavaş yavaş

40.000 öğretmenin branşlara göre dağılımını tahmin etmek zor değil

1. Yeni konulan seçmeli dersler için dersleri biliyorsunuz zaten. Bu derslere atanacak kişilerin yeterlilikleri olarak neleri belirleyecekler merak ediyorum. İmam? Hafız? ....
2. Din Kültürü Öğretmeni. Ata ata dolmadı kadroları

40 bin öğretmeni anladık da 950 şube müdürü neyin nesi ? Bir çok yerde şube müdürü normundan daha fazla kişi görevlendirme olarak bu işi yapıyor. Normlara bir ayar çekip 950 kişiyi direk müdür mü yapacaklar ?
40 bin öğretmenin de branşlara dağılımı merak konusu. Bakalım hangi branşlara piyango vuracak.

hayır az önce haberlerde söyledi 30 bin öğretmen ve 30 bin polis alınacakmış taşrada görevlenidrilmek üzere.
polisler kademeli olarak 3 yıl içinde atanacakmış

Teachnologist' Alıntı:
40.000 öğretmenin branşlara göre dağılımını tahmin etmek zor değil

1. Yeni konulan seçmeli dersler için dersleri biliyorsunuz zaten. Bu derslere atanacak kişilerin yeterlilikleri olarak neleri belirleyecekler merak ediyorum. İmam? Hafız? ....
2. Din Kültürü Öğretmeni. Ata ata dolmadı kadroları

olacağı belli hocam bizim dersde seçmeli, onların dersler(2 tane) de seçmeli. Onların seçmeli dersler hesaplanarak fazladan din kültürü öğretmeni başvurusunda bulunur müdürler, bizde norm fazlası oluruz...
Sonra bir bakmışsın 7 bin tane din öğretmeni, 200-300 tane de bt öğretmeni alıyorlar olacağı bu..
4+4+4=12, Bilişim Öğretmenleri Fazla geliyor takıma top toplayıcı yaparlar artık...

Ben şundan korkuyorum. 5000 pdr öğretmeni atıyoruz derlerse çok şaşırırım. zaten yıllık mezun 600 ve atanamayan yok. yani 40000 oldumu 35 bin :puhaha: . <Yıllardır sözleşmeli alıp kadrolu alıyoruz diye kandırmadılarmı.

şube müdürlerinin kadrosu şişirilmeye çalışılıyor. ebs bu şube müdülerini yerleştirdi şidmide kadro vermye çalışıyor. örneğin istanbulda 180 şube müdürü kadrosu var ama şube müdürü çalışan 255 dir. her ilde fazla fazla şube müdürü var buna sebep ise ebs dir. görevlendirmeler iptal olunca çözüm yöntemi olarak bunu seçtiler. ebs keşke görevledirmlere gösterdiği gayreti öğretmenler içinde gösterebilseydi.

BBNET
Geri