E ersan3333 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 395 13 Aralık 2016 #1 Bugün yazı gelmiş mebden internet erişim hızınızı 4 mbpsden 24 mbpse geçmesi için gerekli işlemleri yapınız diye. Ben küçük bir ilçede çalışıyorum ücret çok artar mı bu durumda arkadaşlar
Bugün yazı gelmiş mebden internet erişim hızınızı 4 mbpsden 24 mbpse geçmesi için gerekli işlemleri yapınız diye. Ben küçük bir ilçede çalışıyorum ücret çok artar mı bu durumda arkadaşlar
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,302 13 Aralık 2016 #2 hocam ücreti siz mi ödüyorsunuz ki bu kadar düşünüyorsunuz. Siz fiberoptik internet için gelen faturalardan haberiniz yok galiba.
hocam ücreti siz mi ödüyorsunuz ki bu kadar düşünüyorsunuz. Siz fiberoptik internet için gelen faturalardan haberiniz yok galiba.
E ersan3333 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 395 13 Aralık 2016 #3 ben değilde devletin ve kurumun kaynaklarınıda düşünmek zorundayım.Fiyat hakkında bilgisis olan var mı?
ben değilde devletin ve kurumun kaynaklarınıda düşünmek zorundayım.Fiyat hakkında bilgisis olan var mı?