Yükseltme işlemi dediğiniz formatlayıp yeniden yükleme değil herhalde; bir veri kaybı oldumu ?aradaugrarim' Alıntı:Bende çok araştırdım.
Forumlarda bu işi yapan programlardan oldukça bahsediliyor ama yaptıkları işlemin fake olduğunu sadece 4gb miş gibi gösterdiğini düşünerek uğraşmadım.
Sistem ve ayarlarımın yedeğini alıp 64 bit e yükselttim.
yüklü olan programlarda ve driverlarda sorun çıkmasındanreceps' Alıntı:4 gb ram varsa neden 64 bit e geçmek istemiyorsunuz?
celikumit' Alıntı:boşuna arama hocam
32 bitse öyle olacak,
arakdaşların dediği gibi fake programlar var
4 gb gösteriyor
gözüme öyle görünsün dersen yap ama sen bilirsin
64 bite terfi etmen lazım
Hocam bahsettiğim format ile yeni sistem kurulumuydu.aradaugrarim' Alıntı:Bende çok araştırdım.
Forumlarda bu işi yapan programlardan oldukça bahsediliyor ama yaptıkları işlemin fake olduğunu sadece 4gb miş gibi gösterdiğini düşünerek uğraşmadım.
Sistem ve ayarlarımın yedeğini alıp 64 bit e yükselttim.
ercinc98' Alıntı:32 bit sistemler en fazla 3,25 GB Ram görür Aynı sorun bende var.
Şu an uğraşmıyorum. 4GB 'yi 3,25 olarak kullanıyorum.
gelecek' Alıntı:Ramdeki her bit ayrı ayrı adresleniyor. Bu nedenle 32 bit ile en fazla 3.2 gb adres verilebiliyor. 32 bit işletim sistemi 4 gb ram kullanamaz. Aynı şekilde normal 255.255.255.255 olan ipv4 sistemi ile 4.294.967.296 ip adresi atanabileceği gibi; 1 tane daha fazla ip bile atanamaz ipv4 ile
Yani boşuna kurcalamayın hocam.