4+4+4 bize ne getirecek bizden ne götürecek ?

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaşlar..sistem değişiyor 4+4+4 diye yeni br sistem geliyor zaten okullarda durumumuz göz önünde norm fazlasına düşüyoruz çoğu okulda seçmeli dersler neler olucak meb zaten bilişim teknolojilerine sıcak bakmıyor..ve şimdi bu yeni sistemde okullar ayrılacak ilk 4 bir kısımda ikinci 4 ayrı bir okulda eğitim görecek peki yeni okullarda bizlerin durumu ne olacak fikri olan varmı yaşadıklarımızdan dolayı zaten karamsarlık içindeyim dahada kötümser olmak istemiyorum ama görünen köyde klavuz istemiyor doğrusu....

iyimser biri olarak bt öğretmenlerinin ikinci dört yıllık eğitimde bilgisayarla ilgili olan derslerde görevlendirilebileceğini düşünüyorum. tabi bütün bölümlere olması imkansız, bilgisayarla ilgili bölümleri tercih eden öğrenciler için bazı dersler konulabilir...
ancak okullardaki bt sınıflarının kapatıldığını okudum bu forumdaki birkaç mesajda, durum böyleyken biz açık öğretimden ilahiyat falan okuyup dersimizin yerine konulan seçmeli derslere branş değişikliği mi yapsak ne yapsak :shock:

bize birtek katkısı olur 3 şubeli okullarda ders sayısı 9 olanlarımız 12 ye çıkar. 4 şubelilerde 12 den 16 ya, 5 şubelilerde 15 ten 20 ye çıkar. gerisi aynı olur. bazılarımızın norm sorunu çözülürken bazılarımızınki devam eder. tabi bil lab ların dağıtılma olasılığı can sıkıyor, nereye kadar dayanır mechul. eee bil labsız bizim sonumuz teknoloji tasarım bakanın ağzı ile bilişim tasarımı.
banane yazdan bahardan
banane borandan kardan
aşağıdan yukarıdan
yolun sonu görünüyor.

ders olan okullarda zaten bir bt öğretmeni formatör öğretmen olarak görev yapıyor bize sanki boş okul kalmayacak gibi :verymad:

BBNET
Geri