4+4+4 İLE İLGİLİ EĞİTİMCİLERE ANKET

Kodla Büyü
Mr.Spermata' Alıntı:
katıldık,
yalnız seçenekler bazında oldukça sığ bir anket olmuş.

Katılıyorum, seçenekler hemen hemen aynı şeyleri anlatıyordu bir çok soruda...

Değerlendirdik, hayırlı olsun...

bir eğitim-iş li olarak katıldık. iki çocuğu 64 aylık bir baba olarak katıldık, ne olacağı belirsiz bir bt öğretmeni olarak katıldık.

seçenekler ve sorular yavan olmuş. Türk Eğitim Sen'li olarak beğenmedim. Bence daha kapsamlı yapılabilirdi.

Fazla yorucu değildi.Bitmeyen anketlerden biri diyorken Bitti

Bu anketi herhangi bir yerde görseydim Türk Eğitim Sen in olduğunu direk anlardım :) Sizce hangi sorudan dolayı?:)

Bu anketi yaptım..

ideolojik olduğunu da düşünmüyorum.

Sorulması gerekenleri sormuş..

zaten 4+4+4'ün kendisi ideolojik değil mi?

soru soracaklarına kendileri net bir açıklama yapsalar ya. tes 4+4+4 e karşı mı yoksa destekliyor mu?
tes'in konu hakkındaki ifadeleri özetle şöyle: "aslında karşıyız ama aslında tam da karşı değiliz, da aslında o tarafına karşı değiliz de aslında şurası şöyle aslında şurası böyle aslında 3 yukarı olsa aslında 5 aşağı olsa..." laf ebeliği...

veliozkan' Alıntı:
soru soracaklarına kendileri net bir açıklama yapsalar ya. tes 4+4+4 e karşı mı yoksa destekliyor mu?
tes'in konu hakkındaki ifadeleri özetle şöyle: "aslında karşıyız ama aslında tam da karşı değiliz, da aslında o tarafına karşı değiliz de aslında şurası şöyle aslında şurası böyle aslında 3 yukarı olsa aslında 5 aşağı olsa..." laf ebeliği...

türk eğitim sen eğitimin aşamalı olmasını istiyordu evet 4+4+4 yerine 1+5+3+4 olmasını ana sınıf ve sınıf öğretmnlerinin mağdur olmasını istemedğinde dolayı bu kararı aldı sizce bunda haksız mı? bu iş teki curcunayı 6 ay sonra göreceksiniz binlerce insan norm fazlası olacak kimileri kaderine razı olacak. sizce 4+4+4 yerine 1+5+3+4 olsaydı ne olurdu yinen imam hatipler açılsaydı ama en az mağduriyetle olay atlatılsaydı. bunu türk eğitim sen savunmakla haksız mı?

ama diyorsan ki hükümetin yaptıklarını eleştiremezsin sorgulayamazssın yorumlaymazsın o zaman iş başka.

Türk Eğitim Sen in afişlerinde dedikleriniz var ama ilçe ve il yöneticiliri sadece laf ebeliği yapıyor veliözkan arkadaşın dediği gibi.
Ayrıca gerçekten karşı olsa bir eylem yapardı basit bir metinden başka.
Tarafsız bir anket isteseydi imam hatipleride sorardı kürtçe eğitim gibi.
eksik ve yanlı.

BBNET
Geri