Hocam lab ın parası var onu doğru şekilde kullanmak istiyorum. sizin msj ınızı okuyunca alsam mı diye düşündüm ama ses sistemi çocuklara film izlettiğinizde mi işe yarıyor. Ne biliyim açıkçası bizde sıradan hoparlör var ve eksikliğini duymadım. kullanan biri olarak fikrinizi almak istedimcigidem' Alıntı:bişi sölim mi bence 4 +1 filan almayın creative'in 2+1 i süper fiyatı uygun ve mükemmel iş görüyor sadece 40 ytl şiddetle tavsiye ederim lab aldım eve aldım çok memnunum
4+1 ses sistemi almayı düşünüyorum 19 Arl 2007, 9:28
cigidem yazmış:
bişi sölim mi bence 4 +1 filan almayın creative'in 2+1 i süper fiyatı uygun ve mükemmel iş görüyor sadece 40 ytl şiddetle tavsiye ederim lab aldım eve aldım çok memnunum
Hocam lab ın parası var onu doğru şekilde kullanmak istiyorum. sizin msj ınızı okuyunca alsam mı diye düşündüm ama ses sistemi çocuklara film izlettiğinizde mi işe yarıyor. Ne biliyim açıkçası bizde sıradan hoparlör var ve eksikliğini duymadım. kullanan biri olarak fikrinizi almak istedim
ayhangunes' Alıntı:Bende Creative inspare 5200 almıştım (5+1) annem ben okuldayken ufak hoparlörlerden 4 tanesini sökmüş kaldırmış.
Sordum 1büyük bir ufak yeter diğerleri fazlaymış çok ses çıkarırmış dedi.
Akşam 1 saat yeniden yerleştireceğim diye uğraştım![]()