teşekkürler hocam ; 23 civarına hepsiburada dan aldık. bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız.Fatih ağına bağlanırsınız wi fi ile ama ağ içerisinde göremezsiniz sadece idare uçlarina kablolu bağlanan cihazlar ağ içerisinde görünüyor.
Ne kadara aldınız yazıcıyı
hocam bizdede aynı yazıcı var fatih ağını görüyor şifreyi kabul etmiyor, ben telefondan wifiye bağlayım dedim telefonu görmüyor el ile wifi adını vs yazıyorum parola yanlış diyor bir bilginiz varmı bu durumu nasıl çözebilirim ?Fatih ağına bağlanırsınız wi fi ile ama ağ içerisinde göremezsiniz sadece idare uçlarina kablolu bağlanan cihazlar ağ içerisinde görünüyor.
Ne kadara aldınız yazıcıyı
Bilgisayarı kablosuzdan telefona bağladıktan sonra Creality print programı-cihaz sekmesi-manuel ekleme-açılan pencereye yazıcının kendi ekranından ip adresini öğrenip yazıyoruz.Çıktı alacağım zaman bilgisayarı telefon kablosuz ağına bağlıyorum sadece, otomatik görüyor.hocam bizdede aynı yazıcı var fatih ağını görüyor şifreyi kabul etmiyor, ben telefondan wifiye bağlayım dedim telefonu görmüyor el ile wifi adını vs yazıyorum parola yanlış diyor bir bilginiz varmı bu durumu nasıl çözebilirim ?