3D Studio max sizce ??

Kodla Büyü

chernobil

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar ..ben 3Dmax ögrenmek istiyorum..Fakat düzgün bi şekilde güzelce ögrenmek istiyorum..Biraz arastırma yaptım..şöyle bir konu war ; 3D max ögrenmeden önce Autocad veya Solidworks ögren 3D max ile çalışırken çok rahat olursun diyorlar..Sizce 3D max a başlamadan önce Autocad veya Solidworks gibi program bilmelimiyim ?

Autocad kullandım 3dmax da kullandım ikisi arasında çok bi bağlantı yok autocad bilirsen 3dmax ı daha kolay öğrenirsin diye bişey yok bence, eğer autocad a ilginiz yoksa, herhangi biyerdede kullanmayacaksanız 3dmax için öğrenmenizede gerek yok diye düşünüyorum

Kolay gelsin

tabu' Alıntı:
Autocad kullandım 3dmax da kullandım ikisi arasında çok bi bağlantı yok autocad bilirsen 3dmax ı daha kolay öğrenirsin diye bişey yok bence, eğer autocad a ilginiz yoksa, herhangi biyerdede kullanmayacaksanız 3dmax için öğrenmenizede gerek yok diye düşünüyorum

Kolay gelsin

Yok hocam Autocad kullanmayacagım ...sadece bilirsen rahat kullanırsın diyorlar da biraz arastırayım dedim saol hocam

8 yıl kullandım 3d max i. Çook zaman alır. İyi bi makina ister. autocad ile max in kullanım alanları farklıdır. max katı modellemei autocad ise daha çok ölçü gerektiren hassas , mimari, endüstriyel alanlarda kullanılır. grafik sektöründe çalışıyosan ve çok fazla zamanın varsa max e gir. ama yoksa deneme bile.

hocam bende öğrenmek istiyorum..hatta 4 dvd lik öğrenme setide indirdim netten ama arkadaşında dediği gibi çooook zaman alır ve emek ister..bi kurs felan varsa yazıl daha kolay olur yada bilen birinden ögren derim ben..ayrıca auto cad için harcicagin zamana yazık bence ozamanı 3dmax için harca..

TGRL hocam madem 8 yıl ugraştınız bi sektörde iş imkanınız olmadımı..bu programı orta düzey bilmek bile bence ii işlerin kapısını açar..istanbul veya ankarada reklam sektöründe açık çok diye biliyorum..dolgun ücretli

BBNET
Geri