36 Bine dİZEL Araç Tavsyesi

Kodla Büyü
2010 corsa dizel var bende. piyasası 30-33 arası sanırım. Bir iki sene daha üst olanına bakabilirsiniz. bagaj hacmi biraz ufak. Onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok corsaların.

bence ikinizin de ortası 38 kayseri usulü verin gitsin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam

Hocam 36 Bin liraya bence Ford Focus dizel alabilirsiniz.Tabi temizini bulmak biraz zor ama bu aralar iyi takip ederseniz bulabilirsiniz...

Megane diyecektim ama eski kasaya o para verilmiş megane III ü de o paraya vermezler vazgeçtim demiyorum :)

Hocam çoook geniş bir tanım olmuş. Tanımınıza göre 1986 model bir arazi aracı almak da mümkün 2014 otomobil almak da mümkün.

Araba konusunda amaca yönelik hareket etmek gerekir diye düşünüyorum. Yaşı küçük, donanımı zayıf, marka değeri az, hatcback bir araç mı yoksa marka değeri yüksek, yaşı büyük, dolu bir araç mı düşünüyorsunuz? tabi farklı varyasyonlarla çok farklı tanımlar yapılabilir.

Siz kafanızdakini netleştirir veya daha net ifade ederseniz buradaki arkadaşlar da daha isabetli yorumlarda bulunabilir.

Citroen- C-elysee HDI..2012 modellerine bakın...geniştir ve kullanışlıdır. Bagaj ve arka koltuk diz mesafesi geniştir. Ama biraz hafiftir o kadar..1100 kg kadar.. Hafifliği sorun değilse alabilirsiniz. 1.6 HDI 92 hp 230 tork ;)

Tavsiye edebilirim.35-40 arası..km sine göre o fiyata bulabilirsiniz...

arabanın modeline ve özelliklerine bakın ama 1. öncelikli olarak temiz ve bakımlı olmasına bakmalısınız. yeri gelir 200binde 2005 model araç 100binde 2010 model araçtan daha bakımlı temiz olabilir. diyeceksiniz bakımlı aracı nasıl anlarım bunu anlamak çok ama çok zor aracı sürerken çıkardığı sesler ve motorun içine bakınca görüntü biraz fikir verebilir. ama çoğu kişi genelde satmadan mazotla temizletiyor gıcır gıcır duruyor ama hortum patlak onu farkeden az.

meptasarim' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auris-2008-sahibinden-256573060/detay :+1: :+1: :+1:
Çok pahalı değil en az 45000 tl falan olması lazım bu aracın
Ya siz napıyorsunuz arkadaşlar toyota diye servet mi akıtmak lazım? :verymad:

BBNET
Geri